Home Nieuws

Nieuws

150 jaar oude Smidts Autogroep Tolbert wint BVL jaarprijs
Vrijdag 12 januari 2018 vond de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvenvereniging Leek (BVL) plaats in de Borg Nienoord. De heer Jan van der Laan heeft daar de BVL Jaarprijs uitgereikt na een mooi optreden van de 8-jarige Violist Quinten van Brummen.
Prijs Ford Mondeo Hybride aangescherpt
Ford heeft de prijs van de Mondeo Hybride aangescherpt. Als Titanium is de hybridevariant van de Mondeo er nu al vanaf € 32.990. Daarmee is hij de voordeligste uitvoering binnen het Mondeo-gamma geworden, en met een CO2-waarde van slechts 92 gram per kilometer tevens de zuinigste.
Van sojazaad naar stoelzitting
Ford wil voorop blijven lopen met duurzame materialen. We hebben het afgelopen decennium veel geleerd. Het belangrijkste is dat we de wereld verschillende alternatieve materialen kunnen bieden die minder belastend zijn voor het milieu.
Autoreview: de nieuwe Fiesta is de beste auto uit de test
In het november nummer van Autoreview wordt de nieuwe Ford Fiesta in een multitest vergeleken met de belangrijkste concurrenten uit het b-segment, inclusief de nieuwe Seat Ibiza. Conclusie: de Fiesta is de beste auto uit de test!
Mass VR Experience toont visie voor toekomstige steden
500 Mensen ervaren tegelijkertijd Ford's "Autolivery" concept in virtual reality. Het concept is ontwikkeld door een team Ford-medewerkers voor de Last Mobility Challenge van het bedrijf en richt zich op de uitdagende eindfase in automated delivery.
Ford S-MAX ST-Line maakt zijn debuut
Met deze nieuwe S-MAX uitvoering biedt Ford het grootste aantal kubieke meters sportief rijplezier van dit moment. Het merk combineert hiermee de dynamische looks van de ST-Line met de praktische bruikbaarheid van de ruime Ford S-MAX. De S-MAX ST-Line is per direct te bestellen.
Nieuwe Ford Mustang
De nieuwe Ford Mustang verdient de aandacht. De liefhebber van snelheid en elegantie kan nu zijn hart ophalen; hij komt er aan! Door zijn stoere exterieur met een nieuw ontworpen interieur kan je rekenen op bewonderende blikken als je aan komt rijden.
Ford Transit opnieuw Bestelauto van het Jaar
De Ford Transit is voor de tweede keer uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar. In 2015 won de Transit ook al deze felbegeerde titel. Zijn sterke eigenschappen, de gunstige Total Cost of Ownership en het klantgerichte dealernetwerk wisten de vakjury dit jaar wederom te overtuigen.
Toerrit van 80 Ford Oldtimers op zaterdag 2 september
Zaterdag 2 september organiseert Auto Smidts Tolbert een toerrit met circa 80 Ford Oldtimers. Smidts viert dit jaar het 150 jarig bestaan.
Nieuwe Ford Transit Custom
Ford onthult de nieuwe 1-tons Transit Custom bedrijfswagen voor Europa. De nieuwe Transit Custom kan later dit jaar worden besteld en zal begin 2018 aan klanten worden geleverd.
Betaalbare elektrische Ford
Ford komt in 2020 met een betaalbare elektrische auto op de markt. De cross-over heeft een rijbereik van meer dan 500 kilometer.
ABS Boerhof certificeert zich voor de FOCWA Standaard
ABS Boerhof (onderdeel Smidts Autogroep) bevestigt kwaliteit en de borging van veiligheid en certificeert zich voor de FOCWA Standaard. Dit belangrijke en vereiste FOCWA keurmerk draagt bij aan de missie om iedere dag opnieuw auto’s met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen.
Tips tegen wagenziekte
Laat wagenziekte de meivakantie niet verpesten, Ford doet onderzoek en geeft tips! De gevreesde woorden "Ik voel me niet lekker" vanaf de achterbank laten elke ouder gegarandeerd schrikken en met de meivakantie in het vooruitzicht worden deze de komende week vaak gehoord.
First Edition Pack Ford Fiesta
De levering van de nieuwe generatie Ford Fiesta begint in juli. De Fiesta is nu al te bestellen – nu met voordeel op het First Edition Pack.
Ford Focus ST-Line 182 Limited Edition
Vorig jaar introduceerde Ford met het ST-Line programma een serie sportieve, onderscheidende versies van de Fiesta, Focus en Mondeo. En met succes! Daarom komt Ford nu met de Focus ST-line 182 op de markt, voorzien van een krachtige 182 pk sterke turbo benzinemotor.
Nieuw model Ford Fiesta ST
De nieuwe Ford Fiesta ST is onthult door Ford. Het nieuwe model Fiesta ST is uitgerust met een nieuwe 1.5-liter EcoBoost drie cilindermotor. Voorafgaand aan het internationale debuut op de Autosalon van Genève (deze vindt volgende maand plaats), wordt de nieuwe Fiesta ST voor het eerst gepresenteerd. De auto is uitgerust met een 200 pk motor met een koppel van 290 Nm en een verwachte acceleratie van 0-100 km/u in 6,7 seconden.
Extra korting op Ford B-MAX
Ford biedt nu extra voordeel bij aanschaf van een nieuwe Ford B-MAX. Als particulier krijgt u € 2.000,- i.p.v. € 1.000,- korting. Dankzij de aankooppremie zakt de aanschafprijs van een B-Max met 1.000 euro.
Elektrische Ford SUV in 2020
De millenniumgeneratie wordt gemotiveerd door een sterk maatschappelijk geweten, en huurt, streamt en deelt graag goederen en diensten. Bovendien heeft deze generatie een revolutionaire benadering van geld uitgeven die de manier waarop bedrijven zakendoen, waaronder autofabrikanten, verandert. Dankzij hun nieuwe manier van denken worden de auto’s waarin ze willen rijden op onverwachte manieren beïnvloed.
Nieuws update: Ford Fiesta
Na een spannende aankondiging komt nu alle informatie vrij over de nieuwe generatie Fiesta. De highlights: meer comfort, meer ruimte en nieuwe rijhulpsystemen.
De Ford Focus lease edition
De meest verfijnde, efficiënte en technologisch geavanceerde Focus ooit is er nu ook in een nieuwe Focus Lease Edition uitvoering voor leaserijders. Hij is er naar wens met een geavanceerde benzine- of dieselmotor die zorgt voor een evenwichtige combinatie van vermogen en zuinige prestaties.
Vocht in de auto
Vocht in de auto en beslagen ruiten zijn hinderlijk. Het beperkt zicht en kan gevaarlijke situaties in het verkeer veroorzaken. Toch is een beslagen ruit eenvoudig te verhelpen. Wij vertellen hoe.
Nieuw model Ford Fiesta
Ford heeft deze week de nieuwe generatie Ford Fiesta onthuld op het speciale "Go Further" evenement in Keulen.
Facelift nieuwe Kuga
De nieuwe Ford Kuga kunt u NU bekijken in onze showroom. De Kuga heeft een facelift gekregen waardoor de auto een stoere, sportieve uitstraling heeft.
Hothatch als familie auto
De verkoop van Ford hot hatches in Europa stijgt snel, waarbij in de eerste drie kwartalen van 2016 meer dan 22.200 exemplaren van de Focus RS, de Focus ST en de Fiesta ST-modellen zijn verkocht. Sinds de introductie zijn er meer dan 9.100 exemplaren van de veelgeprezen Focus RS besteld.
Ford Transit best verkochte bestelauto ter wereld
Ford Transit was wereldwijd de bestverkopende serie bestelauto’s in 2015, met bijna 400.000 geregistreerde bestelauto’s. Dit blijkt uit de wereldwijde registratiegegevens voor nieuwe voertuigen van IHS Markit voor het kalenderjaar 2015.
Pagina 1 van 2
 >  >>