Home Nieuws

Nieuws

De E-Tourneo Courier: compacte EV met maximale ruimte en bruikbaarheid
• Gloednieuwe E-Tourneo Courier markeert volgende mijlpaal in Fords missie om tegen 2035 volledig elektrisch te gaan in Europa • Volledig opnieuw ontworpen, compact elektrisch multi-activity voertuig met SUV-achtige looks, maximale ruimte en bruikbaarheid voor vijf personen • Elektrisch rijden gemakkelijk gemaakt met nieuwste ontwikkelingen op het gebied van connectiviteit en geavanceerde digitale technologie met over-the-air updates
Smidts Autogroep breidt activiteiten uit in Delfzijl

Smidts Autogroep en Auto Bolhuis hebben overeenstemming bereikt over de overname van Auto Bolhuis per 1 januari 2023. Deze overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Ford, waarbij de vestiging in Delfzijl officieel aan Ford gelieerd blijft. Ook de activiteiten van Profile Car & Tyrecenter maken deel uit van de overname. Alle medewerkers gaan mee in de overname en ook de naam Auto Bolhuis blijft bestaan. 

“Auto Bolhuis past qua cultuur uitstekend bij ons bedrijf, met een hoge klantvriendelijkheid en van oudsher een echt familiebedrijf”, aldus Menno Smidts. De goede naamsbekendheid van Auto Bolhuis in de regio Delfzijl is natuurlijk een verdienste van alle medewerkers, maar zeker ook van de huidige eigenaar, Jan Frans Rosema, die het bedrijf de afgelopen 30 jaar met veel passie en enthousiasme heeft geleid”.

Menno Smidts is de vijfde generatie van het familiebedrijf dat al in 1867 is opgericht en dus meer dan 155 jaar bestaat. Eerder dit jaar nam Smidts Autogroep al de verantwoordelijkheid over van Ford Dealer Wensink in de regio’s Veendam en Winschoten.

Ford dealer Smidts Autogroep en Wensink Automotive herverdelen het Ford Rayon in Veendam en Winschoten
Vanaf 1 januari vinden er een aantal belangrijke wijzigingen plaats in het Ford rayon in de provincie Groningen. De herverdeling van een aantal werkgebieden en vestigingen in samenwerking met andere Ford dealers past in de toekomstvisie van Ford Nederland. De werkzaamheden van de Ford vestigingen van Wensink Automotive in Veendam en Winschoten zullen worden verplaatst naar de vestiging van Ford Boerhof in Sappemeer. De Ford vestiging in Veendam wordt gesloten. Vanuit de vestiging in Winschoten blijft Wensink de Mercedes-Benz activiteiten voorzetten. Ford Boerhof Sappemeer en Ford Store Boerhof Groningen zijn samen met Auto Smidts Roden en Auto Smidts Tolbert onderdeel van Smidts Autogroep. Een familiebedrijf sinds 1867!
Exclusief: 12 Oktober FordStore Boerhof Groningen
Ontdek de Mustang Mach-E. Aanstaande maandag 12 oktober, tussen 10.00 en 17.00, is de volledig elektrische Ford Mustang Mach-E exclusief te bewonderen in onze showroom in Groningen.
Ford Go Electric evenement (vroegtijdig gestopt)
Ontdek alle vormen van geëlektrificeerd rijden. Ford Go Electric is het gratis evenement waar alles wordt verteld en getoond over elektrisch rijden en de geëlektrificeerde aandrijflijnen van Ford (mHEV, HEV, PHEV en EV modellen).
Auto Smidts viert 5.000ste filmpje
Vorig jaar rond deze tijd begon Auto Smidts met een nieuwe service voor haar klanten, de Video Check. De monteurs maken in de werkplaats een kort filmpje over hun bevindingen van de auto. Zowel bij de APK als bij een onderhoudsbeurt filmt de monteur wat hij tegenkomt. Zijn de remschijven bijvoorbeeld nog net dik genoeg, maar houdt het niet over? Dan toont de monteur dat aan met een meetinstrument en geeft hij advies aan de klant. Op deze manier laat Auto Smidts zien wat er op dat moment vervangen dient te worden of wat er op termijn vervangen moet worden. Volledige transparantie én persoonlijk advies rechtstreeks van de monteur.
TopGear rijtest nieuwe Ford Kuga
De nieuwe Ford Kuga staat bij ons in de showroom. Beschikbaar met de geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn of de efficiënte EcoBoost benzinemotor. Lees een artikel van de Ford Kuga rijtest in TopGear Magazine.
Corona maatregelen Smidts Autogroep
Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.
Ford Puma Hybride technologie video
In deze video bespreken we de technologie Mild Hybride van Ford. De Ford Puma is een Mild Hybride auto.
Ford Puma Autotest van Autoweek
De rij-impressie van de Ford Puma volgens Autoweek. Bekijk de video van Autoweek.
Introductieweekend Ford Puma
Kom langs tijdens het introductieweekend van de Ford Puma. Vanaf 17 januari staat de Puma bij ons in de showroom in Tolbert en in de FordStore in Groningen. Ontdek als één van de eersten dit nieuwe model van Ford.
Prijzen bekend van de Ford Puma
De prijzen van de nieuwe Ford Puma zijn bekend gemaakt. Je rijdt deze nieuwe mild hybrid Ford Puma Titanium al vanaf € 26.900.
Productie start Ford Puma
Het is zo ver! De eerste Ford Puma's rollen van de band in de Ford fabriek. We moeten nog een paar maanden wachten tot we de Puma in de showroom gaan zien. Maar de productie in de fabriek is in ieder geval gestart!
Autovisie Walk Allround Ford Puma
Interessant video over de Ford Puma gemaakt door Autovisie. Waarin wordt verteld over de bekende naam Puma en zijn opvallende details.
Eerste beelden nieuw model: de Ford PUMA
Ford presenteert een nieuw model: Ford Puma. Een compacte crossover met een opvallend design en een verfijnde mild hybride aandrijftechniek.
Testwinst voor Focus Wagon in Autoreview Multitest
Autoreview vergeleek de Focus Wagon 1.5 EcoBoost met de Hyundai i30 1.4 T-GDI, Skoda Octavia Combi 1.5 TSI en de Volkswagen Golf Variant 1.5 TSI met (weer) een testwinst voor de Focus tot gevolg.
Testwinst voor Focus in AutoWeek Multitest
AutoWeek vergeleek de Focus Titanium Business 1.0 EcoBoost, de Mazda 3, Kia Ceed en de Opel Astra met een fraaie overwinning als resultaat.
Ford video check in het nieuws
De AD plaatst het nieuwsbericht: Automonteur maakt filmpje om te laten zien dat onderhoud écht nodig is. Brancheorganisatie BOVAG noemt het initiatief van Ford “een uitstekend middel om de garagerekening zo transparant mogelijk te krijgen. Als consument heb je er immers geen verstand van”.
In de toekomst wellicht geen stoplichten meer nodig
Ford test een nieuwe technologie waarin connected cars het mogelijk maakt om niet onnodig stil te staan bij kruispunten. Dit moet zowel de verkeersstroom versoepelen als de veiligheid en efficiëntie verbeteren.
Autostoelen zijn bestand tegen zweterige sportkleding
Wel eens met zweterige kleding in de auto gezet, wees gerust de stoelen zijn er tegen bestand om jarenlang fris te blijven. Dit wordt getest met een simulator met een toepasselijke bijnaam "Robutt".
FordPass app verbind auto en eigenaar
Ford lanceert de FordPass app. Via deze app zijn Ford-rijders altijd verbonden met hun connected auto. FordPass biedt mogelijkheid om files te vermijden (real-time traffic), in de auto online te zijn, de auto op afstand bedienen en het slimmer plannen van onderhoud.
AutoReview multitest met winst Focus
De Focus is hierin vergeleken met de Volkswagen Golf, Audi A3 Sportback, BMW 1-Serie, en de Opel Astra. De nieuwe Ford Focus wint de test en verslaat daarmee zijn grootste concurrent: de Volkswagen Golf. Dat heeft hij te danken aan zijn dynamische rijkwaliteiten, ruimer interieur, prima comfort en bovenmaatse passieve en actieve veiligheid
AutoWeek Review: Ford Mondeo Hybrid
Zeer goede aanbieding met rijke basisuitrusting, zuinig en stil, ondanks een paar kleine praktische bezwaren komt het geheel erg goed over. Een goed alternatief voor mensen die buiten de gebruikelijke benzine en diesel hokjes durven te denken.
Focus Wagon nu in onze showrooms
De nieuwe Focus Wagon is nu in onze showrooms! Boek alvast je proefrit in de nieuwe Ford Focus Wagon!
Ford en Vodafone prototype toont bestuurders hoe ze een “nooddoorgang” vormen
Prototype technologie waarschuwt bestuurders voor ongeluk en helpt hulpdiensten de ruimte te geven. Ford en Vodafone testen connected autotechnologie die andere bestuurders automatisch waarschuwt voor ongelukken op de route en toont hoe ze ruimte kunnen maken voor hulpdiensten.
Pagina 1 van 3
 >  >>
 
3
 
sluiten