Home Acties Acties onderhoud

Acties onderhoud

Airco Service
Het is weer lente en we kunnen er lekker op uit. Wat dacht je van een schone airco en verse filters? Schone lucht in de auto is nu belangrijker dan ooit. Een goede airco zorgt er voor dat je fris achter het stuur zit.
Zomerbanden wissel
Het wordt weer warmer en dit betekent dat het de hoogste tijd is om je winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Kom dus langs voor een bandenwissel inclusief opslag voor slechts € 62,50! 
Ford Ruitenwissers
Regenachtige dagen breken weer aan. Voor de veiligheid zijn goede ruitenwissers van groots belang.
Ford Vloer- en Bagagematten
Zorg voor extra gemak en veiligheid in jouw Ford met nieuwe Ford vloer- en bagagematten. Mooi, duurzaam en veilig. Je kunt kiezen uit verschillende soorten, die speciaal gemaakt zijn voor jouw Ford.
Met de auto op vakantie
Neem je veel spullen of fietsen mee? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je. Daarmee komt alles makkelijk en veilig samen met jou op je bestemming!
Ford MicronAir® proTect Filter

In het kader van het onderhoud aan uw auto kan uw oude interieurluchtfilter vervangen worden door een Ford micronAir® proTect Cabin interieurluchtfilter. Dit biedt een uiterst effectieve bescherming tegen virussen en een optimale luchtfiltering, volgens ISO en DIN standaards.

Corona Update Smidts Autogroep
Onze werkplaatsen zijn geopend.
Showrooms ook weer geopend
 
3
 
sluiten