Home Nieuws

Nieuws

Nieuw model Ford Fiesta ST
De nieuwe Ford Fiesta ST is onthult door Ford. Het nieuwe model Fiesta ST is uitgerust met een nieuwe 1.5-liter EcoBoost drie cilindermotor. Voorafgaand aan het internationale debuut op de Autosalon van Genève (deze vindt volgende maand plaats), wordt de nieuwe Fiesta ST voor het eerst gepresenteerd. De auto is uitgerust met een 200 pk motor met een koppel van 290 Nm en een verwachte acceleratie van 0-100 km/u in 6,7 seconden.
Extra korting op Ford B-MAX
Ford biedt nu extra voordeel bij aanschaf van een nieuwe Ford B-MAX. Als particulier krijgt u € 2.000,- i.p.v. € 1.000,- korting. Dankzij de aankooppremie zakt de aanschafprijs van een B-Max met 1.000 euro.
Elektrische Ford SUV in 2020
De millenniumgeneratie wordt gemotiveerd door een sterk maatschappelijk geweten, en huurt, streamt en deelt graag goederen en diensten. Bovendien heeft deze generatie een revolutionaire benadering van geld uitgeven die de manier waarop bedrijven zakendoen, waaronder autofabrikanten, verandert. Dankzij hun nieuwe manier van denken worden de auto’s waarin ze willen rijden op onverwachte manieren beïnvloed.
 
3
 
sluiten