Home Onderhoud Accessoires

Accessoires

Ford Accessoires en onderdelen
 

Ford Accessoires en onderdelen

Wij bieden een uitgebreide reeks accessoires voor styling, comfort en transport, waarmee jij je Ford kunt personaliseren. Zowel voor robuuste bedrijfswagens als voor stijlvolle personenauto’s; de Ford dealer kan helpen om je Ford uitgebreider uit te rusten. Ford Accessoires voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties.

 

Rubberen Bagagemat

Bagagematten zijn ontworpen om de interieurbekleding goed te beschermen. Ze zijn gemaakt voor stevig gebruik en houden met hun opstaande randen de bagageruimte schoon en droog.

All-weather vloermatten

All-Weather vloermatten zijn gemaakt van elastisch rubber en beschermen het interieur effectief tegen vuil en vocht. Deze vloermatten zijn voorzien van een antislip structuur en gemakkelijk schoon te maken.


Versleten matten niet alleen lelijk, maar ook gevaarlijk

Zorg voor extra gemak en veiligheid in jouw Ford. Versleten matten zijn niet alleen lelijk, ze zijn ook nog eens gevaarlijk. Omdat je bagage kan verschuiven en omdat je kunt slippen waardoor je het contact met je pedalen verliest. Zorg daarom voor wat extra comfort en veiligheid in je interieur met de praktische en duurzame vloermatten van Ford. Je kunt kiezen uit verschillende soorten, die speciaal zijn gemaakt voor jouw Ford.

 Bekijk meer op Ford-Accessoires.nl

Styling

Wilt u meer sportiviteit of luxe in of op uw auto, denkt u aan een stylingkit, een spoiler, een uitlaatsierstuk, sportpedalen of dorpelijsten. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.
Vraag ons naar de mogelijkheden of neem alvast een kijkje op: www.ford-accessoires.nl

Wielsloten
Aanbevelingswaardig is om uw waardevolle velgen te beschermen tegen diefstal met wielsloten voor slechts € 59,-

Ford Wielsets: een upgrade van uw lichtmetalen wielen
Wij hebben een uitgebreid aanbod van Ford Wielsets tegen een zeer scherpe prijs. Ford Wielsets zijn voorgemonteerde en gebalanceerde lichtmetalen wielen met premium zomerbanden.

Mogelijkheden van lederen bekleding 
Leder geeft het interieur van uw Ford een luxueuze uitstraling en biedt comfort. U heeft de keuze uit volleder, halfleder, nappa en Eco-leather en keuze uit meer dan 16 verschillende kleuren. Naast de uitgebreide kleurkeuze zijn er verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het interieur. Hierbij kunt u denken aan afwijkende kleur stiksel of perforaties, ingeborduurde logo´s, etc. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

LED Stadslicht
LED stadslicht is beschikbaar voor alle Ford modellen. Inclusief montage betaald u slechts € 269,-

Winterbandensets
In de winterperiode moet u rekening houden met de meest uiteenlopende weersomstandigheden – sneeuw, ijs, regen en zonneschijn wisselen elkaar voortdurend af. Om ervoor te zorgen dat u in de wintermaanden veilig kunt rijden heeft Ford voor alle modellen winterbandensets samengesteld.

Wielmoeren en wielslotbouten
De wielen van uw auto worden vastgezet met wielmoeren. Bij aanschaf van een Ford winterbandenset is het mogelijk dat andere wielmoeren benodigd zijn. Voor lichtmetalen velgen worden andere wielmoeren gebruikt dan voor stalen velgen. Wij adviseren u graag hierin. Om de kans op diefstal van uw lichtmetalen velgen te verkleinen adviseren wij wielslotmoeren.

Transport

Dakdragers
Wat u ook moet vervoeren, we hebben genoeg te bieden om dit makkelijker en veiliger voor u te maken. Dakdragers zijn van essentieel belang.

Bescherming & Veiligheid
Er is ons veel aan gelegen de veiligheid en bescherming van uw auto zo goed mogelijk te waarborgen, uw Ford is daar ook op ontworpen. Wij bieden u een rijk assortiment aan bescherming en veiligheidsaccessoires. 

Vloermatten
Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Daarom is het van belang dat u de originele Ford-vloermatten gebruikt. Deze vloermatten zijn speciaal ontwikkeld voor uw voertuig en passen dan ook het beste in uw auto, zowel qua passing als qua kleurstelling. U kunt ook kiezen voor luxueuze velours vloermatten voor een extra welkom gevoel in uw auto of voor rubber matten ter bescherming tegen vocht. 

Kofferbak - / antislipmatten
Een antislipmat houdt alles op zijn plaats en voorkomt het bevuilen van uw Ford. De antislipmat is al verkrijgbaar vanaf € 59.

Bumperbescherming
Tegenwoordig zijn de meeste auto’s voorzien van in de carrosseriekleur meegespoten achterbumpers, die bij het in- en uitladen van bagage helaas onbedoeld kunnen beschadigen. Het herstellen van krassen kan aardig in de papieren lopen, in ieder geval veel duurder dan de aanschafprijs van een achterbumperbeschermer.

Kinderzitjes
Vervoer uw meest waardevolle bezit met de kinderstoeltjes van de toonaangevende leverancier Britax-Römer, met of zonder ISOFIX. ISOFIX staat voor "International Standards Organization FIX". Het is de meest actuele standaard voor het installeren van kinderstoelen in auto´s en is bedoeld om de installatie sneller, eenvoudiger en veiliger te maken. Alle nieuwe auto´s hebben tegenwoordig ISOFIX aansluitpunten, maar het is van belang dat de ISOFIX-stoel die u gebruikt hiervoor is goedgekeurd. U kunt dus op zeker gaan door het kinderstoeltje bij ons aan te kopen. Ons assortiment heeft zich bewezen in verschillende crash tests en alle stoelen hebben bekleding die u kunt verwijderen en wassen.

Zie: www.ford-accessoires.nl
 
 
3
 
sluiten