Ford Remmen

Ford Remmen vervangen
 

Ford remmen vervangen

Zorg ervoor dat uw remmen regelmatig worden gecontroleerd om onveilige situaties te voorkomen. Weten of de remmen van uw Ford vervangen moet worden? Wij geven graag advies!

Wanneer moeten de remmen van uw Ford vervangen worden?
Remmen slijten afhankelijk van uw rijgedrag en moeten tijdig worden vervangen. Door versleten remblokken zal uw Ford slecht remmen. Versleten remmen zijn te herkennen aan een sterk schurend geluid, het toenemen van de remafstand en een veranderend pedaalgevoel.

Wat wordt er vervangen wanneer de remmen uw Ford stuk zijn?
Remmen bestaan uit remschijven en remblokken, blokken slijten sneller dan de schijven. Schijven worden altijd per set (voor of achter) vervangen om links en rechts voor gelijke remkracht te zorgen. Voor een goede remvertraging worden gelijktijdig de blokken vervangen.

Remblokken

Remblokken grijpen vast aan de remschijven, waardoor uw Ford tot stilstand komt. Hierdoor zijn de blokken zijn onderhevig aan slijtage. Het is belangrijk de remblokken regelmatig te laten controleren om gevaarlijke situaties en dure reparaties te voorkomen.

Remschijven

De remschijven van uw Ford zijn zeer belangrijk voor uw veiligheid. De remblokken grijpen vast aan uw remschijven, waardoor uw Ford tot stilstand komt. Wanneer de remblokken versleten zijn, kunnen ze schade toebrengen aan de remschijven. Dit heeft dure reparaties tot gevolg. Laat uw remschijven en remblokken daarom regelmatig controleren bij een van onze vestigingen.

Waarom uw remmen vervangen bij Smidts Autogroep

Bij het vervangen van de remmen zorgt Smidts Autogroep dat u veilig de weg op kunt.

✓ Alle automerken
✓ Gratis vervangend vervoer
✓ Garantie op onderdelen en arbeid
✓ Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten
✓ Tevredenheidscontrole achteraf

Ford Modellen

Ford KA Ford KA+
Ford Fiesta Ford Focus
Ford B-MAX Ford C-MAX
Ford EcoSport Ford Kuga
Ford Mondeo Ford S-MAX

Geen Ford auto? Geen probleem!
Onze monteurs zijn opgeleid om onderhoud aan alle merken uit te voeren. Ook het vervangen van de remmen van vreemd merk is mogelijk. Uiteraard met garantie op arbeid en onderdelen!
 
3
 
sluiten