Home Onderhoud Onderhoud Ford Economy Service

Ford Economy Service 5+

Ford Motorcraft
 

Onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder.

Geen onverwachte extra's. Behalve een glimlach op je gezicht. Regelmatig onderhoud is van groot belang om je Ford in topconditie te houden. Hiermee bespaar je duurdere reparatiekosten en kun je veilig op weg. Bij Ford kunt u kiezen tussen Ford Economy Service en Ford Onderhoud. Ford Economy Service is een servicebeurt voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 259,-. Ford Onderhoud is er voor alle Fords. Voor bedrijfswagens zijn de kosten van Ford Economy Service € 259,- exclusief BTW.


Ford Economy Service bij Smidts Autogroep

✓ Ford Expert check 
✓ Oliefilter vervangen 
✓ Olie verversen 
✓ Inclusief luchtfilter


Let op! Wilt u verzekerd zijn van de pechhulpservice van Ford Assistance Gold, dan kiest u voor het uitgebreidere Ford Onderhoud.

Ford Economy APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Je Ford moet altijd vóór de APK vervaldatum worden gekeurd. Een Ford APK kost € 39,- all-in (benzine) en wordt in ongeveer één uur uitgevoerd.

Vervangingen en reparaties

Om je Ford in topconditie te houden, zijn vervangingen en reparaties soms noodzakelijk. Ford Economy Service bied een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor lage all-in prijzen. Hierdoor kom je achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan.

Banden

Banden zijn het enige contact tussen je Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen de veiligheid op de weg en zorgen voor een verminderd brandstofverbruik.

Maak online je werkplaats afspraak

 Online afspraak maken

Liever telefonisch? Bel de vestiging bij jou in de buurt.

Boerhof Groningen
050-5411552

Boerhof Sappemeer
0598 361 700

Auto Smidts Roden
050 501 6855

Auto Smidts Tolbert
0594 512 400

Auto Bolhuis Delfzijl
0596-617340

 
3
 
sluiten