Home Onderhoud Banden

Banden

Ford Banden
 

Ford Banden

Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden zorgen voor een verbeterde veiligheid en een verminderd brandstofverbruik.

Bandenservice Smidts Autogroep

Veiligheid van u en natuurlijk ook uw passagiers en medeweggebruikers staan voorop. Daarom is het van groot belang dat de banden van uw Ford van goede kwaliteit zijn en dat ook blijven. Zodra de banden zijn versleten en u met te weinig profiel de weg op gaat, zorgt dit voor verhoogd risico op ongelukken / ongemakken. Regelmatige controle op profiel en bandenspanning zijn daarin erg belangrijk. Laat regelmatig uw banden controleren bij Smidts Autogroep.

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Twijfelt u over de kwaliteit van uw banden, wilt u uw bandenspanning of profieldiepte laten controleren, of is het tijd voor nieuwe banden, dan staan onze service adviseurs voor u klaar om u het juiste advies te geven. Even langsrijden behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen u uiteraard direct. Wilt u nieuwe banden of een bandenwissel? Plan dan direct een afspraak in.
Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
 
3
 
sluiten