Home Onderhoud Onderhoud Ford Transit 24
 

Ford Transit 24

Ford Transit 24

Ford Transit 24

Met Ford Transit 24 heeft u als ondernemer één aanspreekpunt, zodat we u sneller en beter kunnen bedienen. Zo hebben de bedrijfswagens bijvoorbeeld voorrang op reparatie & onderhoud (ook op zaterdag). Voor maximale inzetbaarheid hanteren wij uitgebreide openingsuren en is de werkplaats ook op zaterdagen open voor reparaties en onderhoud. Lees meer over alle voordelen.

Vragen? Wij helpen graag!       Koos Poelma           
       06-22443623           

Mail mij >Arjan Messchendorp
06-54210018

Mail mij >

Elektronische check (Ford eCheck)
Ondernemen is vooruitzien, ook als het om uw vervoer gaat. Met Ford eCheck houden wij de vinger aan de pols en hebben we snel inzicht in het huidige en toekomstige onderhoud van uw werkpaard.

Vervangend vervoer
Ook als uw bedrijfswagen even stil staat, gaan uw zaken door. Daarom bieden wij u vervangend vervoer op maat. Dus terwijl wij ervoor zorgen dat uw Ford zo snel mogelijk wordt hersteld, bent uzelf alweer op weg.

Ruimere openingstijden
Omdat u niet van 9 tot 5 werkt, doen wij dan ook niet. Onze ruimere openingstijden zorgen ervoor dat u altijd bij ons terecht kunt met uw Ford. En ook als u onze hulp buiten onze kantooruren nodig heeft, vinden wij een geschikte oplossing.

Pechhulp bij Ford Onderhoud
Pech met uw bedrijfswagen hoeft geen pech voor uw business te betekenen. Bij elke Ford Onderhoudsbeurt verlengen wij de Europese pechhulp van Ford, Ford Assistance, met een jaar (of tot de volgende onderhoudsbeurt). Deze pechhulp is geldig binnen heel Europa en zelfs uw aanhanger wordt hierbij gedekt.

Transit Priority Service
Wij geven voorrang aan uw spoedklussen. U kunt altijd binnen komen rijden voor een kleine reparatie. Denk hierbij aan een schroef in uw band of kapotte verlichting.
 
3
 
sluiten