Home Disclaimer
 

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: Smidts Autogroep
  • gebruik(en): het vergaren van informatie over Smidts Autogroep en de getoonde auto's en occassions;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud.
Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website die u thans bezoekt. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Ford Private Lease
Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. De getoonde vanafprijzen zijn altijd inclusief BTW en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000km p.j. (kortere looptijd of hogere kilometrage mogelijk) Getoonde leaseprijzen zijn indicatief. Neem contact met ons op om een berekening op maat te maken. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. 

Proefrit aan huis
Aan de proefrit aan huis zijn een aantal voorwaarden verbonden: - De proefrit aan huis kan aangevraagd worden wanneer je binnen een straal van 50 kilometer woont vanaf de locatie waar de auto staat. - De proefrit aan huis duurt maximaal 30 minuten.

Meer informatie
Indien u nog vragen of twijfels hebt, kunt u contact met ons opnemen. Smidts Autogroep behoudt zich alle rechten voor.

Lees ook onze Privacy Statement en Cookie Statement.
 
3
 
sluiten