FordPass app verbind auto en eigenaar 14 Dec, 2018

Ford-rijders zijn altijd verbonden met hun Ford

FordPass app verbind auto en eigenaar
Ford lanceert de FordPass app. Via deze app zijn Ford-rijders altijd verbonden met hun connected auto. FordPass biedt mogelijkheid om files te vermijden (real-time traffic), in de auto online te zijn, de auto op afstand bedienen en het slimmer plannen van onderhoud.

De FordPass app is er voor alle Ford-modellen met een FordPass Connected-modum. Denk aan de nieuwste Ford Focus, Fiesta, EcoSport en de Transit Connect. FordPass biedt de mogelijkheid om tijdens een rit voor alle inzittenden gebruik te maken van het internet.

De Smartphone als afstandbediening van je Ford

Met de FordPass app wordt je smartphone de afstandbediening van je auto. Je kunt via de app de auto ontgrendelen en vergrendelen op afstand. Ook kunnen anderen (eenmalig) toegang krijgen tot de auto, bijvoorbeeld voor het afleveren van een pakketje. Rijd je een automaat? Dan zijn enkele modellen op afstand te starten. Bij deze functie blijven de deuren vergrendeld. Dit is ideaal tijdens een koude winter om ijsvrij en in een warme auto te stappen en in de zomer juist in een koele auto.

Meer gemak onderweg

De app geeft indien nodig melding over onder meer het brandstof- en oliepeil. Als er problemen dreigen te ontstaan geeft FordPass advies over wat te doen. Daarnaast kun je via de app routes vooraf plannen en delen. Tijdens de rit maakt het navigatiesysteem gebruik van Live Traffic verkeersinformatie (eerste twee jaar gratis). De route wordt continu aangepast aan de actuele verkeerssituatie, zo zijn bijvoorbeeld files makkelijk te vermijden. En geparkeerd in een vreemde omgeving, de app weet waar de auto staat en wijst je de weg.

Je favoriete Ford dealer

Je kunt je voorkeursdealer instellen in de FordPass app. Dit maakt het eenvoudig om contact op te nemen en een werkplaatsafspraak is snel gemaakt. Daarbij kunnen bepaalde technische informatie over de auto gedeelt worden met de dealer.

Download FordPass in de App Store Download FordPass met Google Play

 

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten