Home Onderhoud Ford Protect
 

Ford Protect

Ford Protect: extra garantie op uw Ford!

Elke nieuwe Ford heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe Ford. Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar. Ford Protect biedt daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten.

Bovendien is Ford Protect is overdraagbaar bij verkoop van uw Ford. Dat is gunstig voor de restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance en kan bij ons als Ford Dealer worden aangevraagd. 

Bescherming op maat

U bepaalt zelf de duur van uw verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer. Als u niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering heeft beslist, dan kunt u Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford.

Uitgebreide dekking

Bijna alle reparaties, gedurende de duur van uw verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering. Bekijk de Ford Protect Garantieverzekering Algemene Voorwaarden.

De voordelen van Ford Protect

  • Zonder zorgen op pad
  • Voorkomt onvoorziene reparatiekosten, waarbij zowel arbeidsloon als onderdelen zijn gedekt
  • Vast bedrag voor zekerheid
  • Individueel contract: geheel afgestemd op u en uw Ford
  • Uitgebreide dekking
  • Overdraagbaar aan volgende eigenaren en dat is gunstig voor de restwaarde van uw auto

 

 

 

 
3
 
sluiten