Ford Accu

Ford accu vervangen
 

Ford accu vervangen

Weten of de accu van jouw Ford vervangen moet worden? Wanneer de motor van je auto moeizaam op gang komt heeft dit waarschijnlijk te maken met de accu.

Wanneer moet een accu vervangen worden?

De gemiddelde levensduur van een normale accu is ongeveer 6 jaar. Wanneer je veel korte ritten maakt, is dit vaak aanzienlijk minder.

Tip: Je kunt zelf de accu van je auto testen. Laat in het donker de koplampen aan terwijl je de motor uit zet: wanneer de koplampen veel zwakker gaan branden, is de accu aan vervanging toe. Heb je liever dat wij het voor jouw controleren? Kom langs voor een gratis accucheck. Een afspraak maken is niet nodig!

Wat kost het om een accu te vervangen?

De kosten voor het vervangen van een accu variëren en zijn afhankelijk van je auto en het soort accu wat hiervoor nodig is. Heb je een Ford en wil je weten wat het kost om de accu te vervangen? Neem dan contact met ons op.

Waarom uw accu vervangen bij Smidts Autogroep

Smidts Autogroep zorgt dat u veilig de weg op kunt. Onze accu’s hebben een lange levensduur en onderscheiden zich door probleemloos gebruik. Op onze Ford accu's geven wij zelfs 3 jaar garantie.

✓ Alle automerken
 Gratis accu controle
✓ Gratis vervangend vervoer
✓ Garantie op onderdelen en arbeid
✓ Tevredenheidscontrole achteraf

Geen Ford auto? Geen probleem!
Onze monteurs zijn opgeleid om onderhoud aan alle merken uit te voeren. Ook het vervangen van een accu van vreemd merk is mogelijk.

De accu van uw Ford

 
3
 
sluiten