Ford Accu

Ford accu vervangen

Ford accu vervangen

Weten of de accu van uw Ford vervangen moet worden? Wanneer de motor van uw auto moeizaam op gang komt heeft dit waarschijnlijk te maken met de accu. 

Wanneer moet een accu vervangen worden? 

De gemiddelde levensduur van een normale accu is ongeveer 6 jaar. Wanneer u veel korte ritten maakt, is dit vaak aanzienlijk minder.

Tip: U kunt de accu van uw auto zelf testen. Laat in het donker de koplampen aan terwijl u de motor uit zet: wanneer de koplampen veel zwakker gaan branden, is de accu aan vervanging toe. Heeft u liever dat wij het voor u controleren? Kom langs voor een gratis accucheck. Een afspraak maken is niet nodig!

Wat kost het om een accu te vervangen? 

De kosten voor het vervangen van een accu variëren en zijn afhankelijk van uw auto en het soort accu wat hiervoor nodig is. Heeft u een Ford en wilt u weten wat het kost om de accu te vervangen? Bereken online wat de verwachte kosten zijn.

Wilt u de accu van uw auto laten vervangen of heeft u vragen? Neem contact op of kom langs in Groningen, Sappemeer, Tolbert of Roden. Wij helpen u graag.

Waarom uw accu vervangen bij Smidts Autogroep

Smidts Autogroep zorgt dat u veilig de weg op kunt. Onze accu’s hebben een lange levensduur en onderscheiden zich door probleemloos gebruik. Op onze Ford accu's geven wij zelfs 3 jaar garantie.

✓ Alle automerken
 Gratis accu controle
✓ Gratis vervangend vervoer
✓ Garantie op onderdelen en arbeid
✓ Tevredenheidscontrole achteraf

Geen Ford auto? Geen probleem!
Onze monteurs zijn opgeleid om onderhoud aan alle merken uit te voeren. Ook het vervangen van een accu van vreemd merk is mogelijk.

De accu van uw Ford

 
3
 
sluiten