Corona maatregelen Smidts Autogroep 16 Mar, 2020

Corona maatregelen Smidts Autogroep
Zowel de werkplaats als de showroom van onze vestigingen zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Smidts Autogroep biedt extra service

Het Coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijks leven. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staan voorop! Strenge maatregelen om de risico’s en de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken hebben wij ook doorgevoerd in ons beleid. We hebben hard gewerkt om onze klanten te voorzien van andere vormen van extra service. Graag willen we u laten weten wat nieuw is bij Smidts Autogroep.

Laatste update: 14-10-2020 12:15

AFDELING WERKPLAATS

Service voor klanten met vitale beroepen

In geval van pech geven wij mensen met een vitaal beroep voorrang. Gratis haal- en breng service op locatie. Door middel van sleuteloverdracht op locatie kunnen zij doorwerken terwijl wij hun Ford ophalen voor onderhoud en weer terugbrengen. Via de VideoCheck informeren we op afstand over het onderhoud van hun Ford. U kunt dit aangeven via de online werkplaatsplanner.

PickUp&Clean Service

Voor alle klanten die onder de risicogroep vallen en voor iedereen die liever niet de deur uit wil, bieden we ook de gratis haal- en breng service. Wij willen niet dat onze klanten onnodig uit huis gaan en hebben een haal- en breng service team voor u klaar staan. Wij halen uw Ford op en brengen hem veilig en schoon en gedesinfecteerd terug. Wij zorgen voor u en uw Ford. U kunt dit aangeven via de online werkplaatsplanner.

Wachten tijdens werkplaatsafspraak

Het blijft mogelijk om te wachten tijdens uw werkplaatsafspraak. Voor het wachten hanteren wij het volgende beleid:

  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, dat betekent dat wij geen handen schudden en minstens 1,5 meter afstand houden.
  • Wij vragen u de sleutels neer te leggen op de balie waarna deze door ons worden gedesinfecteerd.
  • Wij verzoeken u voordat u plaatsneemt in de wachtruimte eerst uw handen goed te wassen/desinfecteren.
  • Wij adviseren om een mondkapje te dragen.
  • Wij accepteren uitsluitend pinbetalingen.
 Maak een werkplaats afspraak

 

AFDELING VERKOOP

Geen koopavond

Vanaf 19 maart is er geen koopavond.

Mondkapje advies

Onze verkoopadviseurs dragen in de showroom een mondkapje. 

Proefrit aan huis

Net als post- en maaltijdbezorging hebben wij een manier gevonden om proefritten contactloos te laten plaatsvinden. En we bieden ook de mogelijkheid dat we bij u thuis komen voor een proefrit afspraak. Uiteraard desinfecteren we de auto inclusief de sleutel.

Online adviesgesprek

Op onze website hebben we een chatfunctie geïmplementeerd waarmee u vragen kunt stellen over een occasion of een nieuwe Ford. U kunt dan al uw vragen rechtstreeks aan één van onze verkoopadviseurs stellen. Door middel van videbellen schuiven we graag op afstand bij u aan tafel om de auto te laten zien en uw vragen te bespreken.

Online taxatie

Wij zijn sterk in het taxeren van inruilauto’s op afstand. In deze tijd belangrijker dan ooit te voren. Stuur ons duidelijke foto’s toe van uw inruiler en ontvang vrijblijvend een inruilwaarde van ons. Via mail of Whats App kunt u de foto’s aanleveren bij onze verkoopadviseurs.

Aflevering op locatie

Vindt u het fijner om een auto bij u thuis te laten afleveren? Geen probleem wij brengen uw nieuwe Ford bij u thuis. De uitleg verzorgen we telefonisch en vanzelfsprekend kan dit ingehaald worden als de situatie is verbeterd.

Langskomen in de showroom

We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze showroom is op dit moment open. We vragen u wel om zoveel mogelijk op afspraak te komen, zodat wij de bezoekersstroom goed onder controle kunnen houden. We willen graag benadrukken om 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers. Daarnaast adviseren we om een mondkapje te dragen.

 Bekijk onze online showroom

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met uw vestiging of stuur een mail naar [email protected] 

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten