Corona maatregelen Smidts Autogroep 16 Mar, 2020

Corona maatregelen Smidts Autogroep
Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Laatste update: 14-01-2022  20:55

AFDELING WERKPLAATS

Werkplaats geopend

Onze werkplaats is geopend, uiteraard met gepaste maatregelen.

 Maak een werkplaats afspraak

 

AFDELING VERKOOP

Showrooms weer geopend

In de Corona persconferentie van vrijdag 14 januari 2022  is ons mede gedeeld dat niet-essentiële winkels weer geopend mogen worden. Onze showrooms vallen hier ook onder. We heten u dan ook weer van harte welkom.

 Maak een proefrit afspraak


Onze service aan huis blijven we ernaast ook aanbieden, denk aan een proefrit aan huis of het taxeren van uw auto bij u op de oprit.

Proefrit aan huis

Net als post- en maaltijdbezorging hebben wij een manier gevonden om proefritten contactloos te laten plaatsvinden. En we bieden ook de mogelijkheid dat we bij u thuis komen voor een proefrit afspraak. Uiteraard desinfecteren we de auto inclusief de sleutel.

Online adviesgesprek

Op onze website hebben we een chatfunctie geïmplementeerd waarmee u vragen kunt stellen over een occasion of een nieuwe Ford. U kunt dan al uw vragen rechtstreeks aan één van onze verkoopadviseurs stellen. Door middel van videbellen schuiven we graag op afstand bij u aan tafel om de auto te laten zien en uw vragen te bespreken.

Online taxatie

Wij zijn sterk in het taxeren van inruilauto’s op afstand. In deze tijd belangrijker dan ooit te voren. Stuur ons duidelijke foto’s toe van uw inruiler en ontvang vrijblijvend een inruilwaarde van ons. Via mail of Whats App kunt u de foto’s aanleveren bij onze verkoopadviseurs.

 Bekijk onze online showroom

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met uw vestiging of stuur een mail naar [email protected]

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten