Home Nieuws

Nieuws

Smidts Autogroep breidt activiteiten uit in Delfzijl

Smidts Autogroep en Auto Bolhuis hebben overeenstemming bereikt over de overname van Auto Bolhuis per 1 januari 2023. Deze overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Ford, waarbij de vestiging in Delfzijl officieel aan Ford gelieerd blijft. Ook de activiteiten van Profile Car & Tyrecenter maken deel uit van de overname. Alle medewerkers gaan mee in de overname en ook de naam Auto Bolhuis blijft bestaan. 

“Auto Bolhuis past qua cultuur uitstekend bij ons bedrijf, met een hoge klantvriendelijkheid en van oudsher een echt familiebedrijf”, aldus Menno Smidts. De goede naamsbekendheid van Auto Bolhuis in de regio Delfzijl is natuurlijk een verdienste van alle medewerkers, maar zeker ook van de huidige eigenaar, Jan Frans Rosema, die het bedrijf de afgelopen 30 jaar met veel passie en enthousiasme heeft geleid”.

Menno Smidts is de vijfde generatie van het familiebedrijf dat al in 1867 is opgericht en dus meer dan 155 jaar bestaat. Eerder dit jaar nam Smidts Autogroep al de verantwoordelijkheid over van Ford Dealer Wensink in de regio’s Veendam en Winschoten.

 
3
 
sluiten