Home Diensten Zakelijk

Zakelijk

 

Onze afdeling bedrijfswagens

Wilt u in de omgeving van Drenthe, Friesland of Groningen een Ford bedrijfswagen kopen? Smidts Autogroep geeft vrijheid in de mogelijkheden voor uw organisatie. We helpen graag, of u nou zelfstandige bent tot het MKB behoort of een groot wagenpark heeft (fleet & lease).

Kunt u niet naar ons komen, dan komen we graag naar u. Zelfs buiten onze openingstijden staan we voor u klaar!

Wagenpark oplossingen

Smidts Autogroep biedt oplossingen op maat, waaronder volledig wagenparkbeheer en lease producten. Ook voor taxibedrijven, rijscholen & gemeenten

Mijn wagenpark in beheer bij Smidts Autogroep 
✓ Advisering in inrichting van uw Ford bedrijfswagen 
✓ Advisering in aankoop in een nieuwe of gebruikte Ford 
✓ Eén aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit 
✓ Advisering in betalingsmogelijkheden bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ford 
✓ Wagenparkadvies voor uw Ford bedrijfswagens en personenauto’s 
✓ Belettering op uw Ford bedrijfswagen 
✓ Ook voor servicevraagstukken of schadeafhandeling kunt u terecht bij onze verkoopadviseurs

Ford Lease & Shortlease

Ford Lease
Ford Lease is de eigen leasemaatschappij van Ford. Uw keuze voor Ford Lease heeft belangrijke voordelen. Ontdek alle mogelijkheden van zakelijke lease.

Shortlease

Heeft u tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neemt u voor korte tijd iemand extra in dienst? Nog even geen langlopend contract? Alle Ford modellen zijn bij Ford Lease  korte tijd te leasen. Ford Lease heeft altijd de passende oplossing! Zonder dat u vastzit aan enige langlopende verplichtingen. Daarbij kunt u zelf aangeven of u de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor.

Fiscale bijtelling
Wij bieden u een ruime keuze van Ford-modellen die een extra lage CO₂-uitstoot hebben en in gunstige bijtellingscategorieën vallen: 4%, 14% of 20%. 

Benzine of diesel?
Fiscale bijtelling is heel belangrijk bij de keuze voor de auto van de zaak. De auto’s met de lage 14% bijtelling zijn voornamelijk uitgerust met zuinige dieselmotoren. De aanschafprijs van auto’s met dieselmotoren ligt meestal wat hoger en ook de houderschapsbelasting ligt hoger. Dus er zijn gevallen waar een zuinige benzinemotor met 20% bijtelling voordeliger kan zijn! Het is zaak dat u blijft rekenen! Wij helpen u graag om de alternatieven vrijblijvend op een rij te zetten.

 

 
3
 
sluiten