Home Diensten Afleverinstructies
 

Afleverinstructies

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Ford

Smidts Autogroep is een familiebedrijf waarin wij streven naar persoonlijke aandacht en een hoge service graad. Wij streven naar 100% geheel tevreden klanten en willen uw partner in mobiliteit zijn in zowel aanschaf, onderhoud, schadeherstel, financiering en leasing. Dit ziet u bijvoorbeeld aan het gratis ter beschikking stellen van een vervangende auto bij onderhoud, reparatie of schadeherstel werkzaamheden. Uw nieuw aangeschafte Ford zal door ons team tot in detail worden nagelopen en volgens afspraak gereed staan.

Denkt u aan de volgende zaken ter voorbereiding van uw afleveringsafspraak?

Inruil

Indien u een auto inruilt, denkt u dan bij aflevering om de volgende zaken:

  • Autosleutels + reservesleutel.
  • Indien papieren kentekenbewijs: Kentekenbewijs deel 1a, 1b en overschrijvingsbewijs
  • Indien kenteken pasje: kentekencard en 9-cijferige tenaamstellingscode.
  • Instructieboekje en onderhoudsschema + APK keurings rapport.

Betaling

Op het moment dat u met uw nieuwe auto bij ons weg rijdt moet de betaling bij ons binnen zijn. Dit kan op de volgende manieren:

  • Per Bank overmaken (graag minimaal 1 dag voor aflevering overboeken, zodat dit s'ochtends op de dag van aflevering zichtbaar is)
  • Pinnen bij aflevering (u dient dan bij uw bank uw pin limiet te verhogen voor die dag en uw eerste pin transactie dient die dag bij ons te zijn)
  • Contant bij aflevering. Dit geniet NIET onze voorkeur. (bedragen boven € 10.000,- met kopie legitimatie)

Financiering

Heeft u een financiering via ons afgesloten, denkt u dan om de volgende zaken?:

  • Kopie inkomsten van alle personen in het contract.
  • Kopie legitimatie van alle personen in het contract (ID-kaart of paspoort)
  • Kopie woonlasten (bijvoorbeeld bankafschrift)

Verzekering

Uw nieuw aangeschafte Ford dient verzekerd te zijn op het moment dat u er in gaat rijden. Uw huidige verzekering kunt u pas stop zetten na ontvangst van een vrijwaringsbewijs. In verband met een verscherpte controle van het RDW loopt u, bij eerder stop zetten, het risico op een boete van ± €400,-

Ford Pass

Auto’s die zijn uitgerust met een embedden modem kunnen gekoppeld worden met de Ford Pass app. U kunt met uw telefoon de auto openen en sluiten. Heeft u een automaat? Dan kunt u zelfs de auto op afstand starten. Tevens kunt u het brandstof niveau en bandenspanning aflezen en heeft u de beschikking over een wifi hotspot. U kunt ten allen tijde zien waar uw auto geparkeerd staat en met live-time verkeers updates weet u waar de files staan. Brandt er een controle lampje? De app geeft u advies en verbindt u eventueel met ons door. Download de Ford Pass app alvast op uw telefoon! Wij zullen u tijdens de aflevering helpen met het aanmelden en registreren. Hiermee bent u met uw auto verbonden en heeft u gemakkelijk inzage in service zaken en kunt u vanuit de app contact met ons opnemen.

Wij zullen er alles aan doen om u met een geheel tevreden gevoel Ford te laten rijden. Onze medewerkers van Smidts Autogroep staan graag voor u klaar en wensen u alvast veel rijplezier met uw nieuw aangeschafte Ford.

 
3
 
sluiten