Home Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. Daarom vragen wij onze klanten na aanschaf of onderhoud van een auto om ons een beoordeling te geven. Deze beoordelingen worden verzameld via een onafhankelijk reviewsysteem en zijn ook te lezen op klantenvertellen.nl

Wij zijn trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.


8,9
3884 reviews
9,4
service
9,4
deskundigheid
98.0%
beveelt ons aan
8,7
prijs-kwaliteit
 

De meest recente reviews van Boerhof Groningen

Peter Braun (Groningen)

12-04-2021
Bandenwissel en APK
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Simon Dorgelo (Schipborg)

12-04-2021
Nette ontvangst Alles volgens afspraak Ik neem aan dat het geleverde werk ook prima was, maar ik heb nog te weinig gereden om dat goed te kunnen beoordelen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9


De meest recente reviews van Boerhof Sappemeer

Harry (Wildervank)

18-04-2021
Voor de 1e keer via internet een afspraak gemaakt voor de onderhoudsbeurt. Ging ook goed. Verder geen opmerkingen oid.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Connie (Scheemda )

14-04-2021
Vriendelijke en behulpzame medewerkers die altijd voor je klaar staan en je altijd serieus nemen
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9


De meest recente reviews van Smidts Roden

Christophe (Haren )

16-04-2021
Beurt was snel gepland en tijdig klaar! Auto mooi gewassen
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Dirk (Roden)

13-04-2021
Mede dankzij de video kreeg ik een goed beeld van de constateringen bij het uitvoeren van beurt en APK. Ook de telefonische informatie was prima. Eerlijk over te verwachten moment van gereedkomen van de werkzaamheden. Geen onnodige werkzaamheden aan de auto.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10


De meest recente reviews van Smidts Tolbert

Henk (Groningen)

14-04-2021
volgens afspraak correct en goed behandeld.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

W. Bosma (Leek)

12-04-2021
Kleine beurt zoals gewoonlijk correct uitgevoerd. Airco problemen vooralsnog verholpen, helaas geen duidelijke oorzaak gevonden voor vloeistof verlies. Keurig aangegeven wat men gedaan heeft en wat te doen bij opnieuw optreden klacht.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

 
3
 
sluiten