Home Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. Daarom vragen wij onze klanten na aanschaf of onderhoud van een auto om ons een beoordeling te geven. Deze beoordelingen worden verzameld via een onafhankelijk reviewsysteem en zijn ook te lezen op klantenvertellen.nl

Wij zijn trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.


9,0
4694 reviews
9,4
service
9,4
deskundigheid
98.0%
beveelt ons aan
8,7
prijs-kwaliteit
 

De meest recente reviews van Boerhof Groningen

Berend Erends Erends (Groningen)

27-06-2022
Zoals altijd, gewoon goed en correct en vriendelijk
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
5
Gemiddelde
10

Marianne (Groningen)

27-06-2022
Het onderhoud is volgens afspraak uitgevoerd
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9


De meest recente reviews van Boerhof Sappemeer

Karsten Jurjen (Tripscompagnie)

30-06-2022
Goed gedaan
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Karel Luinge (Wildervank )

30-06-2022
Altijd medewerker en klant geweest van Timmerman / Wensink Veendam. Nu min of meer noodgedwongen beland bij Boerhof Sappemeer. Eerste indruk is goed.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10


De meest recente reviews van Smidts Roden

Leon (Nieuw Roden )

28-06-2022
Wat gedaan moest worden met een beurt en Apk is goed uitgevoerd. Ik kan weer met een gerust hart op vakantie.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

Laura (Leek)

28-06-2022
Vriendelijk. Zijn flexibel en meedenkend, hebben de planning omgegooid omdat ik de auto graag eerder weer terug wilde.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10


De meest recente reviews van Smidts Tolbert

Meindert (WINSCHOTEN)

01-07-2022
Zoals altijd: klantvriendelijk, goed luisteren, goede afspraken en deze nakomen,prima service.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Wilma (Leek)

29-06-2022
Ik voel me als klant gewaardeerd en gerespecteerd. Er vindt overleg plaats als er zaken buiten de beurt om moeten gebeuren. En fantastisch zo'n filmpje dat je toegestuurd krijgt waarin je auto wordt bekeken en toegelicht wordt wat men constateert.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8

 
3
 
sluiten