Home Boerhof Sappemeer
 

Reviews Boerhof Sappemeer

 
8.8
651 reviews
9.4
service
9.4
deskundigheid
98%
beveelt ons aan
8.8
prijs-kwaliteit

Koen (Harkstede)

24-02-2021
Netjes en vertrouwd, vond het filmpje erg mooi hoe ze lieten zien wat de staat van de auto was.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Melle Vos (Hoogezand)

24-02-2021
goed geholpen ook als het ingewikkeld wordt. tevreden
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Jan (Hoogezand)

23-02-2021
Behulpzaam bij het halen en terug brengen van de auto. Meedenkend om, tijdens de controle geconstateerde mankementen, adequaat opgelost te krijgen. Vriendelijk in benadering aan de balie of telefonisch en ook in de werkplaats.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

K Dijksra (Zuidlaren)

22-02-2021
Prima service, geen verrassingen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Jaap Kuipers (GRONINGEN)

22-02-2021
alles volgens afspraak
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Rudi (Ter apel)

17-02-2021
Werd goed op de hoogte gehouden.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Corrie Piers-van Duijn (Hoogezand)

15-02-2021
Geduldig en superaardig!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Ger (Hoogezand)

10-02-2021
Afspraak voor de eerste beurt van mijn nieuwe Ford Mondeo Hybrid was snel gemaakt. De auto gebracht en even in FordCafé gewacht. Tijdens het wachten nog even een afspraak gemaakt voor uit te voeren garantie-werkzaamheden, waarvoor een onderdeel besteld moest worden. E.e.a. zou een week later uitgevoerd worden. Na een paar dagen werd ik gebeld door Roel, met de mededeling dat het nieuwe onderdeel al binnen was en of ik ook eerder langs kon komen. De dag daarna is het nieuwe onderdeel gemonteerd. Super snel geregeld en ik kan weer zonder zorgen de weg op. Top klasse !!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Gieny (Heiligerlee)

10-02-2021
goede service, afspraak is afspraak.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Edwin (HOOGEZAND)

08-02-2021
Je word als gast behandeld. Personeel zijn echt leuk. Als ik naar de garage kom dan kom ik daar met plezier
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Marijke Tromp (Sappemeer)

03-02-2021
Klantvriendelijk, goede service
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

F Speelman (Blijham)

01-02-2021
Prettig geholpen goede uitleg vind Ik.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Freddy (Nieuw Buinen)

01-02-2021
De auto was weer toe aan een kleine beurt. Kon er op wachten en met koffie en een uitgebreid tijdschriftenpakket was dit prima voor elkaar.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Freddy (Veendam)

01-02-2021
Ondanks drukte in de werkplaats mijn storingen mijn ford binnen 24 uur verholpen top!
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

Ferdie (Buitink)

25-01-2021
Prima garage altijd vriendelijk geholpen
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Graag tot de volgende keer.

Frank (Veelerveen)

20-01-2021
Het filmpje wat je opgestuurd krijgt over je auto, gewoon geweldig. je kunt dan meekijken naar de onderdelen van je auto die eventueel vervangen moeten worden
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw positieve ervaring met ons. Graag tot een volgende keer!

luit ottema (Muntendam)

20-01-2021
Ik kwam voor uitwisselen zomer - naar winterbanden Tussentijds een telefoontje dat binnenkort de remschijven van achterwielen aan vervanging toe waren Voor winterbeurt waren mijn ruitenwisser voor ook voor vervanging aangemerkt. Bij afhalen rekening betaald Rij weg en krijg een storing in display met tekst batterij sleutel vervangen. Is vervangen + tevens batterij voor reserve sleutel Alle 2 als service uitgevoerd. Top
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9
Reactie
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw positieve ervaring met ons. We denken ook graag mee met onze klanten. Tot een volgende keer!

Peter Nijboer (Froombosch)

20-01-2021
Goede service dat je altijd een vervangende auto mee kan krijgen waarvoor je alleen de brandstof moet betalen. Verrassend was het dat ik een filmpje kreeg van de monteur waarin netjes en duidelijk uitgelegd wordt hoe de technische staat van de auto is. SUPER!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en dat u de videocheck verrassend, netjes en duidelijk vond. Ik zal de complimenten doorgeven! Graag tot een volgende keer.

Iris (Groningen )

18-01-2021
Auto gebracht voor een nieuwe distributieriem. Deze is dezelfde dag nog vervangen en we hebben een leenauto voor de dag zelf gehad! Zeer tevreden, super geregeld!!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer.

jan (oude pekela)

13-01-2021
als vaste klant ben ik nog nooit vervelende en onverwacht dingen tegen gekomen. Ik ben tot heden zeer tevreden.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Jan Hensens (Veendam)

11-01-2021
De gemaakte afspraken worden nagekomen
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Geertkorte (Oudepekela)

11-01-2021
Het was altijd goed goede mensen daar
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Christel (Assen)

11-01-2021
Altijd vriendelijk ontvangen en een fijne leenauto mee. Men denkt met je mee en dat is erg prettig
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Monique (Zuidbroek )

11-01-2021
Oudejaarsdag de accu can mijn auto dood. Gebeld geen probleem kom maar langs, uitgelegd dat dit niet kan daar ik op cohort covid afdeling werk en dit word afgeraden. Vervolgens in de middag service aan huis nieuwe accu erin... Echt fantastisch!!! Heel erg dankbaar voor deze geweldige service.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9
Reactie
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat we u goed en snel konden helpen met een nieuwe accu. In deze tijd komen we op locatie als u niet bij ons kan komen. In geval van pech geven we ook mensen met een vitaal beroep voorrang.

Gerhard (Udding)

05-01-2021
Medewerkers zijn vriendelijk,denken mee met de klant en duidelijke afspraken! Top!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
 
3
 
sluiten