Home Boerhof Sappemeer
 

Reviews Boerhof Sappemeer

 
8.9
691 reviews
9.4
service
9.4
deskundigheid
98%
beveelt ons aan
8.8
prijs-kwaliteit

C. Scholtens (Harkstede)

11-05-2021
goed contact over hoe en wat en welk bedrag totaal
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Janneke Uni-Saadhoff (Wildervank)

11-05-2021
Prima
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Sam (Muntendam)

10-05-2021
Een uitstekende service, het voelt of ik familie ben.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Marcel (Sappemeer)

10-05-2021
Afspraken zijn perfect nagekomen, auto kan weer een jaar vooruit. Goed meegedacht en de kosten vielen erg mee. Een garage waar je je thuis voelt als klant. Zeker aan te raden.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Olaf Luksen (Veendam)

06-05-2021
Overall een uitstekende garage met deskundig en vriendelijk personeel
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

Piet Jongejan (Veendam)

05-05-2021
Geheel volgens afspraak
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Gert (Froombosch)

05-05-2021
Vanaf mijn eerste bezoek jaren geleden tot aan heden alleen maar positief, duimpje omhoog
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Ate (Wildervank )

03-05-2021
Personeel plezierig in omgang. Er is goed overleg mogelijk. Er wordt naar je geluisterd. Garage waar je met een goed gevoel weggaat.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Truus (Kropswolde)

03-05-2021
Nadat mijn auto vol met boodschappen niet meer wilde starten en daarover contact heb gehad met één van uw medewerkers kwam de monteur binnen een half uur. Auto gestart met behulp van accuboost naar de garage gereden. De monteur reed netjes achter mij aan. Binnen een half uur euvel verholpen en met een nieuwe accu weer huiswaarts gereden! Ondanks dat het zaterdag was ben ik snel en super geholpen!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Lammert (Hoogezand-Sappemeer)

30-04-2021
Prima service Ga zo door
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Lisette (Hoogezand)

29-04-2021
Prima
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Els (Zuidbroek)

29-04-2021
Ik ben helemaal tevreden
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

D. Beuker (Sappemeer)

28-04-2021
Afspraak op afstand ( via internet) is goed bevallen. Alles klopte.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

L Boels (Hoogezand)

28-04-2021
Uitstekend niks op aan te merken
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

sieds (sappemeer)

22-04-2021
niet alleen deze keer maar steeds een prettige en goede service
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Anna Westerhof (Oude pekela)

20-04-2021
Marterverjager wordt er ingeplaatst zonder kosten voor het inbouwen. Leenauto mee zonder dat we dit vooraf gezegd hadden. Er wordt altijd netjes overlegd.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

Aly (Koops)

19-04-2021
Zeer tevreden en een goede communicatie.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Harry (Wildervank)

18-04-2021
Voor de 1e keer via internet een afspraak gemaakt voor de onderhoudsbeurt. Ging ook goed. Verder geen opmerkingen oid.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Connie (Scheemda )

14-04-2021
Vriendelijke en behulpzame medewerkers die altijd voor je klaar staan en je altijd serieus nemen
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

wILLEM (VEENDAM)

14-04-2021
Het is altijd wel vervelend dat je op je beurt moet wACHTEN MAAR DE KOFFIE STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR BIJ bOEDRNHOF M.A.SW. DUS GEEN PROBLEEM! GR. WILLY KROON, VEENDAM.!
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

m.vos (winschoten)

14-04-2021
vriendelijk personeel netjes goed te bereiken
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Marian en Piet (Groningen)

13-04-2021
Wij zijn zeer tevreden over Ford Boerhof Sappermeer. Wij zijn daar al jaren klant en ze zijn zeer vriendelijk en klantgericht
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Coos Brunink (Winschoten )

13-04-2021
Klantvriendelijk, correct, meedenkend. Het feit dat we een filmpje kregen van het mankement dat werd ontdekt, was erg prettig. Het gaf een goed beeld van wat er aan de hand was. Bij Boerhof word je netjes te woord gestaan, handelen ze accuraat en denken ze mee in oplossingen. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Rikus (Groningen)

12-04-2021
super goed geholpen klant vriendelijk en altijd eerlijk tegenover de klant . super goed bedrijf en nemen de tijd voor de klant ga ik met tevreden gevoel heen en weer terug naar huis
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Wim (Hoogezand)

08-04-2021
Omdat de auto minder kilometers rijdt door Corona, werd meegedacht om daarom niet alles uit te voeren, wat normaal bij deze beurt vereist is. Hierdoor scheelde dit op de factuur. Kon wachten op de onderhoudsbeurt. Kleine garage waardoor het contact persoonlijk is.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9
 
3
 
sluiten