Home Smidts Tolbert
 

Reviews Smidts Tolbert

 
9
1080 reviews
9.4
service
9.4
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
8.7
prijs-kwaliteit

Willem van Rijswijk (Zuidhorn)

10-05-2021
Smidts signaleert altijd vroegtijdig en komt afspraken altijd direct na.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Marjolein Kort (Ureterp )

10-05-2021
Hartelijk welkom bij ontvangst, afstemming over wat er gedaan moet worden (was door mij online ingevuld). Tijdens de werkzaamheden gewacht in de wachtruimte. Na de werkzaamheden werd een en ander teruggekoppeld zodat je de eerstvolgende keer weet wat je kunt verwachten.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Roelf (Grijpskerk)

10-05-2021
Goed
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8

Gert Jan (Leek)

05-05-2021
Klantvriendelijk, correct, vakbekwaam.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Linda (Leek)

03-05-2021
De klant is koning bij deze garage. Valt een reparatie duurder uit, dan wordt de klant daar netjes over geïnformeerd. Ik kom al een poosje bij deze garage en heb alleen maar positieve ervaringen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

J. D. (Groningen)

03-05-2021
Aanspreekbaar en betrokken. WeL verzoek om zijspiegel vasttezetten niet nagekomen.
Aanbeveling
Ja
Service
7
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7

Giel (Leek )

03-05-2021
Top bedrijf, en erg vriendelijk personeel
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

V. Erdin (Groningen)

28-04-2021
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Het vervangen van de distributieriem roept wel enkele vragen op, hier is de termijn van 5 jaar bepalend geweest en helaas is er niet gekeken naar het gereden aantal kilometers. Wat een ander in een jaar aan kilometers aflegt daar doen wij tenminste 5 jaar over. In mijn optiek was het onderdeel dan ook nog bij lange na niet versleten.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Reactie
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u aan geeft dat het voor u toch nog niet helemaal duidelijk is waarom wij adviseren om een distributieriem te vervangen. Het advies voor deze motoren is 100.000 km of 5 jaar. Wat maar het eerste bereikt wordt. Een distributieriem is gemaakt van rubber en verliest na verloop van jaren zijn kwaliteit (rubber wordt minder sterk en soms enigszins poreus na jaren). Het is daarom dat een distributieriem niet alleen binnen een aantal kilometers vervangen moet worden maar ook na een aantal (ouderdoms)jaren, niet omdat de riem versleten zou zijn maar wel omdat de deugdelijk niet langer gegarandeerd kan worden. De interval van deze motoren is eens per 5 jaar, ongeacht de km’s die er mee gereden zijn. We hopen u hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust even telefonisch contact met ons op. Graag tot een volgende keer.

Wietze Hartholt (Veenhuizen)

28-04-2021
Zoals altijd goed geholpen
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Graag tot een volgende keer.

Fred (Marum)

26-04-2021
Goede service en correcte afspraken
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

B. Huisjes (Tolbert)

26-04-2021
Al meer dan 45 jaar zeer tevreden over Smidts Tolbert.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen dat u al meer dan 45 jaar een trouwe klant bent. Graag tot een volgende keer.

Ferdinand (Tolbert)

26-04-2021
Onze camper, op Ford-basis, is al meer dan tien jaar in onderhoud bij Smidts Tolbert en daar zijn wij zeer tevreden over. We kunnen er op vertrouwen dat hij in goede handen is, zowel wat betreft extra service, vakkundigheid en meedenken.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Louisa (Aduard)

26-04-2021
Ik krijg de service die ik als klant verwacht.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Engel (Henk) van der Klei (groningen)

20-04-2021
Met een krantje en een kopje koffie is het euvel (lekke band) in "no time" verholpen. Bedankt
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

A.C. (Leek)

19-04-2021
Snelle en goede banden wissel
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Jack Koopman (TOLBERT)

19-04-2021
.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Henk (Groningen)

14-04-2021
volgens afspraak correct en goed behandeld.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

W. Bosma (Leek)

12-04-2021
Kleine beurt zoals gewoonlijk correct uitgevoerd. Airco problemen vooralsnog verholpen, helaas geen duidelijke oorzaak gevonden voor vloeistof verlies. Keurig aangegeven wat men gedaan heeft en wat te doen bij opnieuw optreden klacht.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Henk (Tolbert)

06-04-2021
Zoals boven omschreven
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

T. (Grijpskerk)

02-04-2021
Vooraf goed overleg en op dag zelf als afgesproken uitgevoerd
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Meindert (Groningen)

01-04-2021
Nooit problemen gehad na een beurt.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Fokke Klaveringa (Leek)

01-04-2021
Ben heel tevreden over hoe ze mijn auto behandelen . Ook als het gaat over reparatie en beurten. Als de grote beurt niet nodig is gaan ze het nietdoen. Dus betrouwbaar is mijn garage en prettig om zaken mee te doen. Dus nu kunnen we er weer een jaar prettig mee rijden. Hij is al 12jaar oud nieuwgekocht. Maar we rijden niet veel. Dit is een goede auto met weinig onderhoud en dat houden we graagg zo . Ik ben een tevreden ford focus rIjder. Klaveringa.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Arjan (Groningen)

30-03-2021
Afgebroken zuiger in de motor. Grote kostenpost. Klantgericht gewerkt, geen haast, veel uitzoekwerk en zeer goed meegedacht met de klant. Daarnaast goede service in de vorm van een gratis leenauto voor een lange periode, een keurig nette en schone auto bij aflevering na de goed uitgevoerde reparatie! Top!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Joeke (Visvliet)

29-03-2021
Alles volgens afspraak uitstekend verlopen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Wim (Leek)

29-03-2021
Nieuwe banden nodig voor m'n karretje. Snel geholpen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
 
3
 
sluiten