Home Smidts Tolbert
 

Reviews Smidts Tolbert

 
9.1
1328 reviews
9.5
service
9.5
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
8.8
prijs-kwaliteit

Martijn (Een-West)

21-09-2022
Kon direct terecht met onze bus om er nieuwe banden eronder te laten zetten
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Peter (Pieterzijl )

21-09-2022
Goed geregeld
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
8
Gemiddelde
9

Henk (Zevenhuizen)

19-09-2022
Werkzaamheden zijn weer naar tevredenheid uitgevoerd.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

P.C. Kuit (marum Nederland)

19-09-2022
Volgens afspraak geholpen en weer netjes op tijd klaar.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

S. Tuinman (Nietap)

19-09-2022
Denken mee met de klant
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

G J Brink (Roden)

19-09-2022
Vriendelijk en prettig ontvangst . Werkplaats netjes en monteurs vriendelijk
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
8

Thijs Ottens (Roden)

17-09-2022
prima sercice
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
10
Gemiddelde
10

Teun (Zuidhorn)

14-09-2022
Wel even mijn licht weer op automatisch zetten
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
5
Gemiddelde
9

Hendrik-Jan (Leek)

14-09-2022
Ik ben al jaren een tevreden klant en stel vooral de duidelijke communicatie erg op prijs, zowel op de zaak bij jullie als via mail/sms of belletjes. Goede communicatie is net zoals goed gereedschap het halve werk!
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

Wouter (Roden)

12-09-2022
Als ze iets geks vinden, word ik al tijd gebeld voor overleg. Altijd een passende en professionele oplossing. Als ik iets niet vertrouw, kan ik altijd langs en kijken ze even snel of ik gek ben, of dat het daadwerkelijk iets is. Je bent echt een klant en geen nummertje met een portemonnee!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Bert Hof (Boornbergum)

10-09-2022
Mijn ervaring bij garage Smidts is altijd positief geweest, daarom ben ik ondanks mijn verhuizing buiten de regio de jaarlijkse beurten daar blijven doen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

uilko (leek)

07-09-2022
zoals ik van uw medewerkers gewend ben. Prima ontvangst en een prima service
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Jacob (Leeuwarden )

05-09-2022
Problemen met de abs sensor tijdens de vakantie. Na bellen met Ford assistent was het probleem snel duidelijk, en kon ik snel na de vakantie al terecht bij Smidts Tolbert. Binnen een half uur was de auto weer klaar. Top
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

F.J.Breedveld (Tolbert)

30-08-2022
Zie boven
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Gemiddelde
8

Bram IJbema (Noordhorn)

22-08-2022
Fijne service en fantastische leenfiets.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Anne Jan Smidts (Leek)

22-08-2022
Top Servce!!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Ger De Boer (Leek)

15-08-2022
Alles weer tot in de puntjes verzorgd
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Marco (Leek)

12-08-2022
Super goede uitleg in het bericht met filmpje wat er allemaal aan de auto gedaan is ,voordat je de bedrijfsbus ophaalt. Is zeer vakkundig is voor ons wel een 10 plus waard!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Ilbina (Tolbert)

09-08-2022
Prima service, klantgericht
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Menno (Leek)

09-08-2022
Prima service
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Louis (Rottevalle)

08-08-2022
Bij de reguliere onderhoudsbeurt bleek dat de voorbanden een kritische profieldiepte hadden. Na overleg besloten om nieuwe banden te plaatsen, welke ook gelukkig in voorraad waren. Mooi dat dat meteen meegenomen kon worden en ik er op kon wachten (met koffie en krantje). Keurig geregeld!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Rik (Groningen )

03-08-2022
Goed geholpen , duidelijke uitleg
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Jaap (Tolbert)

03-08-2022
Het uitgevoerde werk is altijd goed! Service en info is altijd zeer correct.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Jelle (Tolbert)

01-08-2022
Goede service , alles in overleg , prima geregeld allemaal
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Jappie (Marum)

01-08-2022
Pluim
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
 
3
 
sluiten