Home Smidts Tolbert
 

Reviews Smidts Tolbert

 
9
1044 reviews
9.4
service
9.4
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
8.7
prijs-kwaliteit

Henk (Tolbert)

27-02-2021
Prima onderhoudsbeurt met goede terugkoppeling in een video
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

H.A.Hendrikx (Zuidhorn)

23-02-2021
Het vervangen van de accu in mijn auto is in zoverre teleurstellend omdat er voor het vervangen van de accu €38- plus €7,98 BTW wordt gerekend wat ik voor 10 min werk, want dat gaf de klok in de auto aan die 10 minuten achter liep, wel erg hoog vind. Nou vind ik het natuurlijk geen probleem dat er voor werkzaamheden kosten gerekend worden maar als men het ook nog nalaat om de klok weer goed te zetten en de ramen opnieuw in te stellen dan vind ik dat toch wel teleurstellend.
Aanbeveling
Ja
Service
6
Deskundigheid
6
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
6
Reactie
Hartelijk dank voor uw review. Spijtig om te vernemen dat u teleurgesteld bent. Zojuist heb ik dit intern besproken en de werkplaatsreceptie heeft inmiddels contact met u gehad om uit te leggen dat de werkzaamheden langer dan 10 minuten hebben geduurd. De auto is 10 minuten van het stroom af geweest, maar voor die tijd en erna hebben we natuurlijk werk uitgevoerd op het gebied van accu testen/ laadsysteem testen, uitbouwen delen tbv accu verwijderen en natuurlijk weer het terugplaatsen. Wat we uiteraard wel hadden moeten doen is het instellen van de ramen en het corrigeren van het klokje, onze excuses hiervoor. We zien u graag de volgende keer weer en streven dan weer naar een positieve ervaring.

RJA Smith (Leek)

23-02-2021
Jarenlang ben ik met veel plezier klant van garage Smidts. Garage Smidt handelt elke klus af met grote deskundigheid, zeer grote klantvriendelijkheid en een excellente verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling en de complimenten! Graag tot een volgende keer.

Arnold (Goutum)

23-02-2021
Top! Zeer goede service en altijd meedenkend
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Hans (Leek)

22-02-2021
staan altijd klaar voor reperaties, denken mee om kosten laag te houden en is een betrouwbare partner.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Janet (Groningen )

22-02-2021
Alles prima geregeld.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Willem van Rijswijk (Zuidhorn)

22-02-2021
Mijn ervaring met Smiidts is al jaren uitstekend. Altijd alles prima verzorgd. Koop, service in de breedste zin altijd prima in orde. Daarnaast ook prettige mensen in de contactsfeer.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Gerard (Tolbert)

22-02-2021
Deskundig, netjes, goeie service.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Henk de Vries (Leek)

18-02-2021
Zelfs een blik op een occasion in de showroom waar je niet in mocht, was voldoende om een offerte in mijn mailbox te krijgen. Slim. Klantenbinding in optima forma.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Ronald Roest (Groningen)

17-02-2021
Ik heb nooit, in al die jaren, problemen gehad met de service of iets dergelijks. Altijd zeer goed bevallen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Henk (Groningen )

16-02-2021
Een garage waar je U tegen zegt. Alle medewerkers zijn deskundigen maar ook altijd vriendelijk in omgang. Probleem oplossend denken staat hoog in hun vaandel.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Douwe (Tolbert)

15-02-2021
Topservice. Door de kou een gebroken veer. 1 telefoontje, de auto dezelfde morgen opgehaald. De volgende dag weer gerepareerd. En de kosten vielen mee.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Klaas (Ureterp )

15-02-2021
Zoals gewoonlijk geholpen door een ervaren team
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

H.C. Rietveld (Tolbert)

15-02-2021
Auto netjes opgehaald en gebracht. Jammer dat men niet kon terugkoppelen wat mijn aandachtspuntjes waren(had ik doorgegeven), Ook helaas niet gewassen retour. (misschien door winterweer?, maar dan was bonnetje zou zeer attent geweest zijn) Voor de rest prima, duidelijke bon (naast gemiste puntjes).
Aanbeveling
Ja
Service
7
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
7
Reactie
Hartelijk dank voor uw review. Mijn collega van de werkplaatsreceptie zal nog even contact opnemen om de aandachtspunten terug te koppelen. In verband met het winterweer is de wasstraat gesloten, het wassen van de auto’s is een extra service van ons waar u niet voor betaald. Fijn dat deze extra service zo gewaardeerd wordt en als het niet vriest dan voeren we dit ook graag uit. Graag tot een volgende keer.

Ronald (Tolbert)

15-02-2021
Snelle service
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Gemiddelde
10

Jannie (Groningen)

15-02-2021
Heel fijn dat de auto gehaald en gebracht werd. De kosten voor een grote beurt en APK heel acceptabel
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Walter (Rosen)

15-02-2021
Goede service wordt gehoord als klant
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Engel (Henk) van der Klei (groningen)

10-02-2021
Ik ben prima geholpen, zowel aan de balie als de auto door de monteur. Ik had ergens ook niets anders verwacht. (Het grote FORD-vertrouwen). Tot de volgende keer>
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Marc (Stulp)

09-02-2021
Auto heeft een grote beurt gehad, geen extra kosten. Vriendelijke mensen, leuke sfeer, normale prijs. Alleen jammer dat de auto niet door de wasstraat gegaan was, dat was bij mijn vorige Ford dealer wel standaard, dus dat is even wennen... Anders was het 5 sterren
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
8

Johan Boonstra (Marum)

08-02-2021
Geen klagen
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

Gonny Jager (Tolbert)

04-02-2021
Altijd hulpvaardig en vriendelijk!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Roel (Tolbert)

01-02-2021
Altijd goed, vakwerk, prettige mensen.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
8

Alfred (Zuidhorn)

01-02-2021
Het was even een gedoetje (Brexit) maar uiteindelijk is het goed gekomen. Prima geholpen door Smidts Tolbert en de front parkeersensoren piepen het uit. Ik moet wel toegeven dat ik een hogere verwachting van het product zelf had verwacht maar gelukkig heeft Smidts Tolbert het maximale eruit gehaald.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Kees (Grootegast)

01-02-2021
Ik word op een correcte wijze gebeld voor een afspraak, de leenauto staat gereed en na afloop krijg ik weer een telefoontje dat de auto weer in orde is. Ik ben daarover heel tevreden.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Ruben (Zevenhuizen)

01-02-2021
Komen professioneel over, en zijn vriendelijk. Echt een aanrader. Niks op aan te merken.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
 
3
 
sluiten