Home Smidts Roden
 

Reviews Smidts Roden

 
9.2
811 reviews
9.6
service
9.5
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
9
prijs-kwaliteit

Jan (Marum)

09-05-2022
Prima beurt gegeven en beschadiging goed gerepareerd
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Madeleine (Bovensmilde)

09-05-2022
Goed
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Tonko (Roden)

09-05-2022
Aan afspraak houdend,vriendelijk,service prima.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Alfred (Groningen )

04-05-2022
Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Overlegd over welke werkzaamheden en wat het kost.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Mark (Groningen)

04-05-2022
Ervaring met deze garage is echt super! Auto voor onderhoud en APK geweest, dezelfde dag een filmpje van de auto met duidelijke uitleg wat er gebeuren moet! En als er wat mis in kun je het direct zien, echt super goed bedacht en vind de garage erg betrokken! Kortom erg goeie service en duidelijk!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

J.A. (Roden)

26-04-2022
Klant voelt zich Koning. Kapotte accu in het weekend. Auto neergezet en kreeg een Puma mee. Super, kon mijn afspraken gewoon invullen. Maandagochtend auto omruilen en dat was het dan. Top!!!!!!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Gemiddelde
10

Ko (Nieuw-Roden)

19-04-2022
Goede service en vriendelijkheid
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

René (Roden)

12-04-2022
Zeer tevreden
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Dirk (Roden)

12-04-2022
Alles volgens afspraak verlopen. Door informatie video met toelichting duidelijk beeld van conditie van onze auto en de werkzaamheden.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

wilma (Paterswolde)

04-04-2022
Vanaf het maken van de afspraak tot en met het weer ophalen van de auto verliep alles zoals afgesproken. Ik werd goed op de hoogte gebracht van de werkzaamheden. De ontvangst aan de servicebalie was uiterst plezierig.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

gerard (Roden)

28-03-2022
prettig
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Christophe (Haren )

22-03-2022
Makkelijk afspraak online plannen en vriendelijk personeelsleden
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Heerema (Tolbert )

22-03-2022
Reparatie na storing middels vervanging onderdeel en service zoals gewend van Smidts
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Annemiek (Leek)

21-03-2022
Netjes, snel, volgens afspraak
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Maaike (Groningen)

17-03-2022
Zeer tevreden zoals altijd! Vriendelijk en persoonlijke service. Je wordt goed op de hoogte gehouden en er wordt met je mee gedacht.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Els (Roden)

16-03-2022
Ze hebben altijd goede dienstverlening
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Yvonne de Mulder (Nietap)

15-03-2022
We worden bij jullie altijd vriendelijk geholpen en bij spoed vinden jullie altijd wel een snelle oplossing. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd en tijdens het wachten mogen we genieten van jullie heerlijke koffie.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Janny wierenga (Groningen)

15-03-2022
Via een video werd de goed uitgelegd welke onderdelen aan vervanging toe waren. Wel kreeg ik gelijkt nu ook weer een mail voor een apk keuring terwijl deze ook bij het onderhoud is uitgevoerd. Prettig en deskundig personeel.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
8

wiebe (roden)

15-03-2022
altijd vriendelijk en enthousiast
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Jeffrey (Roden)

09-03-2022
Ik belde met de garage nadat ik een gek geluid hoorde tijdens het rijden, dezelfde dag kon ik nog terecht. Er moesten bepaalde onderdelen besteld worden en 2 dagen later is de reparatie uitgevoerd terwijl ik wacht. Dit is goede service zoals ik van een garage verwacht.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

R. Lubberts (Roden)

28-02-2022
De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd alleen het maken van een afspraak heeft nogal wat voeten in aarde. Geprobeerd om op zaterdag een afspraak voor de onderhoudsbeurt te maken, ik was er toch om de auto te wassen, maar dat blijkt niet mogelijk. Dan maar op internet inloggen en via de de webportal een een afspraak te maken. Hier verzand je echter in vanwege de keuze mogelijkheden. "Ik wil alleen een een onderhoudsbeurt en hoeft geen nieuwe remblokken of iets anders als dit niet nodig is. Dit moet blijken tijdens de beurt en hoef ik niet vooraf te moeten bepalen" Dan maar de terugbel keuze geselecteerd en een paar dagen afgewacht. Als ik zelf geen contact had opgenomen had ik ws nu nog op mijn tergbelverzoek zitten wachten. Maar zoals al eerder aangehaald hierna liep alles vlotjes en naar volle tevredenheid
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
7

Maurice (Roden)

28-02-2022
Auto wilde niet starten, nieuwe accu. Met dank aan Cor van der Meer. Binnen half uur opgelost. Top werk!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

A J Raven (Aduard)

28-02-2022
uitermate positief
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Kees (Assen)

27-02-2022
Nog steeds, al 15 jaar, een prima zaak voor ons.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

hendrik wilkens (PEIZE)

25-02-2022
zie bovenstaande
Aanbeveling
Ja
Service
10
Gemiddelde
9
 
 
3
 
sluiten