Home Smidts Roden
 

Reviews Smidts Roden

 
9.2
843 reviews
9.5
service
9.5
deskundigheid
98%
beveelt ons aan
9
prijs-kwaliteit

Ester (Langelo )

19-09-2022
Goed op de hoogte gehouden van de beurt
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Jelle Bilstra (Roden)

19-09-2022
De reparatie is conform de afspraken en naar volle tevredenheid die vooraf gemaakt zijn uitgevoerd.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Richard (Roden)

18-09-2022
Vlot een vervangende auto geregeld. Aan het einde van de dag was alles al weer afgerond. Prima service.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Gemiddelde
8

Corrinne (Roden )

10-09-2022
Snelle service
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Fré (Peize)

06-09-2022
Goed
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Marike (Meerstad )

06-09-2022
Prima garage met zeer betrokken medewerkers. Zeer tevreden!!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Engel van der Klei (Groningen)

01-09-2022
Ik heb alweer een aantal kilometers gereden en auto voldoet prima. Hij rijdt heerlijk en heb er een goed gevoel bij. Laten we zeggen het Smitdts (boerhoff) gevoel. Veilig en vertrouwd.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

Geert (Mulder)

29-08-2022
De ontvangst bij de receptie hetafhandelen van reparaties en keuringen gebeurt altijd op een vriendelijke en correcte wijze, petje af.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Fred (Drommel )

27-08-2022
Snel, goede telefonische communicatie
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Rieks (Peize)

26-08-2022
Ondanks weinig personeel toch vlot geholpen
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Yvonne (Nietap)

23-08-2022
Altijd worden we prettig en goed geholpen bij Ford Smidts.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

H Den Uijl (Assen)

11-08-2022
Snel afspraak gemaakt en ook vlot geholpen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Danny (Groningen)

08-08-2022
De tweedehands auto moest Perse met een afleverpakket gekocht worden, anders zou de koop ontbonden worden. Ik wilde voor een beurt de Mazda dealer inschakelen, en niet auto Smits, want het ging om een Mazda. Extra garantie wilde ik ook niet. Het was in hun eigen advertentie een optie pakket, maar in werkelijkheid kon de auto niet gekocht worden zonder pakket. De verkoper werd in feite steeds brutaler nadat ik aangaf geen pakket te willen.
Aanbeveling
Ja
Service
2
Deskundigheid
2
Gemiddelde
1
Reactie
Dank voor het delen van uw ervaring. Wij adverteren onze auto’s inclusief 12 maanden Bovag garantie. Daarnaast bieden wij optioneel een afleverpakket aan. Hiervoor krijgt de auto een onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK en pechhulp service Europa. Het is ons bekend dat u met een drietal collega’s van ons geprobeerd heeft om tot een deal te komen omtrent deze auto, waar we helaas niet zijn uitgekomen. Wij gaan graag voor 100% tevreden klanten, helaas is dat nu niet gelukt.

Harry Huis In T Veld (Roden)

08-08-2022
ik kom hier al jaren, dat zegt genoeg.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Andre (Norg)

01-08-2022
Elke keer wordt je hier keurig geholpen. Zeer klantgericht.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Ronald de jong (Assen)

20-07-2022
Mijn Fiesta st had nieuwe remschijven nodig. Binnen een week nieuwe gemonteerd. Tevens nog een klieine reparatie laten uitvoeren. Goed met de klant nagedacht voor alternatief. Top
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Kees (Groningen)

04-07-2022
Heerlijk gewerkt met een bakje koffie terwijl mijn auto werd nagekeken
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Frans (Roden)

04-07-2022
De grote onderhoudsbeurt aan onze auto is met een videofilmpje aan mij uitgelegd waardoor ik een beeld van de werkzaamheden heb gekregen.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Yvonne M (Paterswolde)

04-07-2022
Medewerkers staan met raad en daad voor je klaar.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Leon (Nieuw Roden )

28-06-2022
Wat gedaan moest worden met een beurt en Apk is goed uitgevoerd. Ik kan weer met een gerust hart op vakantie.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

Laura (Leek)

28-06-2022
Vriendelijk. Zijn flexibel en meedenkend, hebben de planning omgegooid omdat ik de auto graag eerder weer terug wilde.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Gre van der Klei (Roden)

23-06-2022
Zeker klantvriendelijk en altijd bereid te helpen
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Bert Kanters (Roden)

22-06-2022
Ik word goed op de hoogte gehouden. Niets is teveel. Ik voel me er altijd welkom.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Gert (Marum )

21-06-2022
.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Martha (Roden)

14-06-2022
Zie boven
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
 
 
3
 
sluiten