Home Smidts Roden
 

Reviews Smidts Roden

 
9.1
719 reviews
9.6
service
9.5
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
8.9
prijs-kwaliteit

Joop (Roden)

10-05-2021
De service is uitstekend. Reparatie werd vakkundig gemaakt! Geen klachten hierover.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

wilma (Paterswolde)

10-05-2021
Het videofilmpje werd zeer gewaardeerd. Helder en informatief hoe de monteur ons langs alle punten meenam. De vriendelijkheid van het personeel is geweldig en servicegericht.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Tonko (Bloem)

10-05-2021
Tevreden.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Willy Dorland (Groningen)

03-05-2021
Altijd prima service, vertrouwd adres, wij komen hier graag!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Fred (Nieuw-Roden)

01-05-2021
Alles uitgevoerd volgens afspraak. Zou op de reparatie wachten, maar het duurde de hele dag. Deskundigheid kan ik niet beoordelen. Als ik geen pech krijg zal het goed zijn uitgevoerd.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Serge Laros (Leek)

30-04-2021
Zoals altijd uitstekend!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Fred (Groningen )

26-04-2021
Zoals altijd keurig geholpen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Arend Jan (Haren )

26-04-2021
Nogmaals alles is goed verlopen.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
7

Niels Kemkers (Een)

21-04-2021
Goede services!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Christophe (Haren )

16-04-2021
Beurt was snel gepland en tijdig klaar! Auto mooi gewassen
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Dirk (Roden)

13-04-2021
Mede dankzij de video kreeg ik een goed beeld van de constateringen bij het uitvoeren van beurt en APK. Ook de telefonische informatie was prima. Eerlijk over te verwachten moment van gereedkomen van de werkzaamheden. Geen onnodige werkzaamheden aan de auto.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

willem (roden)

12-04-2021
altijd goed verzorgd
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

Jan Hazewindus (Marum)

12-04-2021
Mijn ervaring met Smidts zijn erg goed. Heb geen een enkele klacht tot nu gehad
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Wiebe (Groningen )

07-04-2021
Enorm vriendelijke groep mensen ,top
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Thelma (Tolbert)

06-04-2021
Heldere uitleg inclusief filmpje van de problemen nu en een vooruitblik tav problemen in de toekomst. Alles netjes en vlot geregeld.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Ewout (Roden)

06-04-2021
Ik heb de auto heengebracht voor een bandenwissel. Ook moest ik 2 nieuwe banden hebben wegens slijtage. Goede hulp gehad bij de keuze van welk soort band geschikt is voor mij. Fijne service tijdens de wissel. De wissel zou een half uur duren en dit is ruimschoots gehaald; met 25 minuten stond ik weer buiten. Tijdens het wachten een kop koffie aangeboden gekregen. Zoals altijd ook nu weer een goede ervaring.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Luuk Jonkman (roden)

29-03-2021
Vlot afgewerkt zonder klachten.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Jan (Roden)

29-03-2021
Klantvriendelijke bejegening en tevreden over het resultaat.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Annemieke Prins (Roden)

29-03-2021
Vriendelijk, meedenkend en altijd bereid om te helpen. Alleen om deze garage zou ik weer een ford kopen als ik aan een nieuwe auto toe ben.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Pieter Kooistra (Roden)

23-03-2021
zeer goede service
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9

Helga (Roden)

17-03-2021
Een hele prettige ontvangst en afhandeling. Ik kom graag terug!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Dorothy (Peize)

15-03-2021
Zoals al jarenlang een prima service!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Willem (Roden )

12-03-2021
Top
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

Geert Gritter (Peize)

09-03-2021
goede afspraken.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Erik (Roden)

08-03-2021
Heldere diagnose van de gemelde problemen met een adequate aanpak & een snelle uitvoer van het werk, prima zo!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
 
 
3
 
sluiten