Home Boerhof Groningen
 

Reviews Boerhof Groningen


8.9
2038 reviews
9.2
service
9.2
deskundigheid
96%
beveelt ons aan
8.4
prijs-kwaliteit

Gouke (Groningen)

15-04-2024
Ben erg tevreden,ook over de service zoals een leenauto.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

Ernst Jan (Groningen)

15-04-2024
Auto van mijn ouders gebracht ivm onderhoud en apk met daarnaast nog een kapotte buiten spiegel. Snel geregeld en de op gegeven prijs bleek uit eindelijk ook nog lager uit te vallen!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

A.Dijkstra (Bedum)

15-04-2024
Probleem met de accu prima verholpen
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Gemiddelde
10

Peter (Kantens)

12-04-2024
Ik werd snel en goed geholpen
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

Andries (Assen)

09-04-2024
Ik ben al jaren klant en dat zou ik niet zijn als Boerhof geen kwaliteit zou leveren.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Paul (Westeremden )

08-04-2024
Alles te wens
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

harry (Harkstede)

08-04-2024
Het valt me te vaak op dat er automatisch handelingen worden uitgevoerd of afspraken worden gepland zonder duidelijke communicatie. Wanneer een klant via de website een onderhoudsbeurt boekt, dienen eventuele afwijkingen hiervan vooraf aan de klant te worden gecommuniceerd, nog voordat de auto wordt gebracht. Tweemaal heb ik een afspraak gemaakt voor een kleine beurt, maar werd er een grote beurt uitgevoerd zonder voorafgaande kennisgeving. Indien jullie van mening zijn dat een andere vorm van onderhoud nodig is, dient dit vooraf aan de klant te worden gecommuniceerd, niet pas op locatie.
Aanbeveling
Ja
Service
5
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7

Jack Mulder (Groningen)

03-04-2024
Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Auto klaar op afgesproken tijdstip.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9

Ben (Haren)

02-04-2024
Betrouwbaar ,duidelijke afspraken.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Jaap (Loppersum)

02-04-2024
Afspraken worden goed nagekomen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Jenny (Groningen )

02-04-2024
Op het moment dat ik de afspraak heb gemaakt heb ik genoemd dat het probleem mogelijk de veer/ vering was. Ook bij het afleveren van de auto, om 09:00 uur, heb ik dat nog een keer genoemd. Ik heb namelijk eerder hetzelfde probleem gehad, maar dan rechtsvoor. Om 15:00 uur heb ik gebeld omdat ik nog niets had gehoord. Toen werd verteld dat de monteur bezig was met het hitteschild. Toen heb ik gezegd: "Dat is i.i.g. goedkoper dan een veer." Om 16:00 ben ik opnieuw gebeld, ik stond in de Albert Heijn, daarom nam ik niet op. Ik deed de aanname dat de auto klaar was. Dus ik ben doorgefietst naar de garage. Toen bleek dat de auto nog niet klaar was maar dat men wilde overleggen of ik akkoord zou gaan met het vervangen van de veer. Ja, dat had ik al drie keer gezegd dat ik er vanuit ging dat het om de vering ging. . . . In goed overleg zou ik de auto op vrijdag ophalen. Donderdagochtend was het al klaar en kon ik de auto ophalen, sneller opgelost dan ik had verwacht.
Aanbeveling
Ja
Service
7
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8

Tom Moekotte (Yde)

02-04-2024
Prettig geholpen
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

Rob (Winsum)

02-04-2024
Acuut probleem met de motor, kon gelijk terecht bij vestiging in Groningen. Gedurende de week contact gehad over reparaties en eventuele kosten. Oplossingsgericht en zeer correct in de communicatie.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

L. de Jonge (Groningen)

01-04-2024
Goed bereikbaar en denken mee in oplossingen.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Nico (Groningen)

30-03-2024
Het was erg fijn dat ik gebruik kon maken van een elektrische fiets. Beter voor het milieu en de drukte rondom aanpassing ring zuid
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Jan (Midden-groningen)

27-03-2024
Na communicatiefoutje van beide kanten, toch erg tevreden met jullie onderhoud en service.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Derk Huisman (Groningen)

26-03-2024
n.v.t.
Aanbeveling
Ja
Service
7
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
5
Gemiddelde
8

RH (Groningen)

26-03-2024
Veel zorgzaamheid wordt besteed aan de klant door goede informatievoorziening m.b.t. het onderhoud van onze voertuigen. Dank je wel allemaal!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

H de Jonge (HOOGEZAND)

22-03-2024
35 jaar klant zegt genoeg
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Johan Amerika (Groningen)

20-03-2024
De afspraken die gemaakt worden - worden nageleefd. Is er een vervangende auto nodig - word er altijd geprobeerd dat voor elkaar te krijgen. Vertrouwen en kennis van de onderhoud geeft ons "ondanks de leeftijd van onze auto" altijd een veilig gevoel om weer op pad te zijn. De vriendelijkheid en ontvangst bij de balie is altijd vriendelijk en begripvol. Ook onze volgende auto zal bijna zeker bij Boerhof gekocht en onderhouden worden. (net als alle andere auto's) Wens het personeel veel succes voor de komende jaren.
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
8

Michael (Groningen)

19-03-2024
Klantvriendelijk en snel Al is 45 euro voor een ruitenwisser wel wat prijzig
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
10

Gerard (Vries)

19-03-2024
Zoals altijd weer een goede ervaring.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Coen (Groningen )

19-03-2024
Vriendelijk en goede service en een jaar pechhulp erbij.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
10

Rene (Slochteren)

19-03-2024
Deskundige service en fijne medewerkers. Luisteren goed naar de wensen van mij als klant
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Ria (Bedum)

13-03-2024
zeer tevreden
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9
 
3
 
sluiten