Home Onze zakelijke klanten

Onze zakelijke klanten

 

Wij zijn trots op de vele opdrachten die wij mogen vervullen

Elke opdracht zien we als een uitdaging om de beste oplossing te bieden afgestemd op de (bedrijfs)situatie. Voor ons is geen vraag te gek en door onze jarenlange ervaring kunnen we zeer gericht met u meedenken. Zaken waar u nog niet aan hebt gedacht, zijn ons niet vreemd. 

U bent van harte welkom bij één van onze vestigingen of we komen bij u langs op locatie. Geheel vrijblijvend kunnen we de wensen doorspreken.

Aflevering Ford Transit Marine Maintenance Service

Voor Marine Maintenance Service hebben wij een Ford Transit met opbouw en HIAB kraan afgeleverd. Het bedrijfs is gespecialiseerd in onderhoud van o.a. scheepsmotoren. Wij danken Marine Maintenance Service voor deze speciale opdracht en wensen de berijders veel veilige en plezierige kilometers.

Aflevering Wagenpark Wold en Waard

Wij hebben aan woningstichting Wold en Waard te Tolbert duurzame Ford bedrijfswagens geleverd. De voertuigen zijn voorzien van een mooie Sortimo inrichting. Tevens zijn de voertuigen voorzien van groengas door Holthausen. Wij wensen de berijders veel veilige en plezierige kilometers toe en danken Wold en Waard voor deze mooie opdracht.

Aflevering wagenpark BAM

Voor de BAM hebben Ford Transit Customs afgeleverd. Wij wensen de berijders alvast veel plezierige en veilige kilometers toe. Wij danken de BAM wederom voor het vertrouwen en voor deze mooie opdracht.

Enkele Wagenpark klanten

Enkele MKB klanten

Koelsystemen, Kranen, Betimmering, etc

Aflevering aan Gemeente Leek

Voor de Gemeente Leek hebben wij diverse bedrijfswagens mogen afleveren.

Aflevering Sportboerderij MV Moves

Voor Sportboerderij MV Moves hebben wij een bedrijfswagen mogen afleveren.
Officieel FordDealer
met vijf vestigingen inclusief FordStore in Groningen.
 
3
 
sluiten