Home Bedrijfswagens Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor
 

Ford Ranger Raptor

De Ranger Raptor is geen gewone pick-up. In deze unieke 4x4 pick-up zijn de ijzersterke eigenschappen van de Ford Ranger en het performance-DNA van de Focus RS samengevoegd. Hierdoor is de Ford Ranger Raptor gemaakt voor ongeëvenaarde off-road prestaties.

Een innovatieve Bi-Turbo Ford 2.0-liter EcoBlue dieselmotor werkt samen met een automatische versnellingsbak met 10 versnellingen en geeft je het vermogen om elk terrein aan te kunnen.

De Raptor is uitgerust met een indrukwekkend All-Terrain Management Systeem en biedt de ultieme ervaring, zowel op het asfalt als off-road.

(Prijs excl. BTW/BPM en excl. afleveringskosten)
v.a. € 56.250

Bekijk deze indrukwekkende video van de Ranger Raptor

Prestaties op maat

De geavanceerde 2.0-liter bi-turbo EcoBlue-dieselmotor in de Ranger Raptor is ontwikkeld voor meer vermogen, een betere efficiëntie en minder uitstoot. Deze motor levert 213 pk en een koppel van 500Nm. Dit is de nieuwe norm voor offroad prestaties.

Tijdens het off-road rijden vereist elk terrein een andere aanpak. Om de mogelijkheden van de Raptor optimaal te benutten kun je verschillende rijmodi selecteren. Zo kun je de acceleratie, tractiecontrole, stuurgevoeligheid, het schakelen en nog veel meer fundamenteel aanpassen. Kies uit zes verschillende modi om in alle omstandigheden maximale prestaties te leveren: Normaal, Sport, Gras, Gravel en Sneew, Modder, Zand en Rotsen. Voor ongeëvenaarde off-road prestaties is er de Baja-modus.

Klik op de foto's voor een vergroting

Ranger Raptor
Ford Raptor
 
3
 
sluiten