Nieuw model Ford Fiesta 02 Dec, 2016

Nieuw model Ford Fiesta
Ford heeft deze week de nieuwe generatie Ford Fiesta onthuld op het speciale "Go Further" evenement in Keulen.

De nieuwe generatie Fiesta is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie ooit in een Europese compacte auto, als onderdeel van het meest uitgebreide en veelzijdige assortiment van uitvoeringen in de 40-jarige geschiedenis van de Fiesta.



Ford heeft vier verschillende productievarianten van de Fiesta geïntroduceerd, waaronder de stijlvolle Fiesta Titanium, de op de Ford Performance geïnspireerde Fiesta ST-Line, de exclusieve Fiesta Vignale en de Fiesta Active crossover – de eerste van een nieuwe reeks Active-uitvoeringen die de komende jaren binnen de complete Ford-modellenreeks zullen worden geïntroduceerd.

Drie- en vijfdeurs Fiesta-varianten bieden superieure kwaliteit en verfijning, en zijn voorzien van een stijlvol nieuw exterieur en een revolutionair interieurontwerp, met meer personalisatie-opties dan ooit tevoren. Bovendien heeft Ford de plezierige rijeigenschappen verbeterd die ervoor hebben gezorgd dat de Fiesta al vier jaar achter elkaar de best verkochte compacte auto in Europa is.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten