Ford KA+: nu in de showroom 11 Oct, 2016

Officiële introductie op 14 & 15 oktober

Ford KA+: nu in de showroom
De nieuwe Ford KA+ is vanaf deze week in onze showroom te bewonderen. Dit nieuwe 5-deurs model is er al vanaf € 12.995,-.

De nieuwe Ford KA+ voegt een nieuwe dimensie toe aan het programma van zijn naamgever. Hij is groter, ruimer en toch net zo handzaam en zuinig als de vertrouwde KA. Met vier portieren, ruimte voor vijf inzittenden en een grotere bagageruimte is de KA+ niet alleen trendy en sportief, maar daarnaast een super handige gezinsauto. De compacte afmetingen, het lage gewicht en de superieure rijeigenschappen garanderen een onbezorgd rijgenot, mede dankzij de vele technologieën die het rijden veiliger en comfortabeler maken.

Naast de Ford Fiesta is de KA+ een aantrekkelijk nieuw alternatief binnen het assortiment compacte auto's voor klanten die op zoek zijn naar een compacte auto met veel binnenruimte voor een betaalbare prijs. De KA+ is in Nederland leverbaar vanaf € 12.995,-

De vraag van consumenten naar betaalbare compacte auto's neemt toe, waarbij de prijs, het brandstofverbruik en comfort tot de belangrijkste factoren voor de besluitvorming behoren. Factoren waarop de Ford KA+ goed uit de test komt. Beleef dit zelf! Op 14 & 15 oktober introduceren wij dit nieuwe model en staat hij klaar voor bezichtiging.

Meer over de Ford KA+ >

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten