Binnenkort een nieuwe Ford kopen? Dan is dit het moment! 06 Jun, 2018

Koop nu een Ford en bespaar tot wel € 4.000,- op onze voorraadmodellen

Binnenkort een nieuwe Ford kopen? Dan is dit het moment!
Op dit moment is een voorraad auto vele malen voordeliger in aanschaf dan een nieuw te bestellen auto, terwijl het om dezelfde auto gaat! Dit komt doordat veel nieuwe auto’s duurder zijn geworden vanwege de nieuwe wetgeving voor het vaststellen van brandstofverbruik en emissie.

Koop nu een Ford en bespaar tot wel € 4.000,- op onze voorraadmodellen. Op = op.

Naast onze bestaande aanbiedingen heb je een voorraad voordeel van € 4.000,- op een voorraadmodel Kuga. Het voorraadmodel Fiesta heeft een voorraad voordeel van € 1.760,- . Profiteer dus nog van de oude wetgeving en een lagere BPM belasting en koop een voorraadmodel.


 Bekijk voorraad Kuga    Bekijk voorraad Fiesta

Profiteer van deze ongelofelijke voorraaddeals. Kom langs op één van onze vestigingen en wij informeren je hier meer over. Ook betreft andere Ford modellen adviseren wij graag wanneer deze nog extra voordelig kunnen worden aangeschaft.
Ga naar onze vestigingspagina voor de vestiging bij jouw in de buurt.Voorraadmodellen Fiesta die in aanmerking komen zijn gebouwd voor 7 mei en voorraadmodellen Kuga die in aanmerking komen zijn gebouwd voor 28 mei 2018. De actie loopt van 4 juni t/m 30 juni 2018.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten