Home 150 jaar Smidts
 

150 jaar Smidts

Sinds 1867

Smidts viert dit jaar het 150 jarig bestaan en staat daar graag uitgebreid bij stil. “Wij zijn trots”, zegt directeur Menno Smidts, “Daarom organiseren we door het jaar heen verschillende acties en evenementen om dit jubileum te vieren.”

Hoe het ooit begon…
Wij zijn trots op onze historie: het staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming waar al 150 jaar mensen voor werken. Lees meer over onze historie.

Expositie 'van hoefijzer tot ABS'
Smidts is de feestelijkheden met een expositie in de CazemierBoerderij gestart. Dingen die herinneren aan vijf generaties Smidts, maar ook een collectie miniatuur auto’s, posters, brochures, films en ander interessant automateriaal. De expositie is tot 2 juli te bezichtigen.

Ford Oldtimer rit
Zaterdag 2 september organiseren wij een toerrit voor Ford oldtimers. Iedereen met een Ford tot bouwjaar 1980 is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de tour.

Binnenkort meer
De aftrap is begonnen van een heel jaar feest ter ere van het 150 jarig bestaan. Binnenkort laten we meer weten over de acties en evenementen die u nog te wachten staan.Foto's Expositie