De nieuwe Ford Ranger

De nieuwe Ford Ranger 2023
 

De nieuwe Ford Ranger

Maak kennis met een icoon. De beroemde Ford 4x4 pick-up, vernieuwd en opnieuw vormgegeven. Ontdek de nieuwste generatie Ranger. Ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van je werkleven en In je vrije tijd maximaal plezier te brengen. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Ranger Raptor.


(Prijs excl. BTW/BPM en excl. afleveringskosten)
v.a. € 32.710

Bekijk de video van de nieuwe Ford Ranger

Geavanceerde technologie

Met SYNC® 4A in je bedrijfswagen krijg je een groot 12 inch touchscreen bij de Wildtrak. Deze is verbonden met de cloud, kan worden bediend met spraakopdrachten en biedt draadloos opladen. Je kunt dus gelijk aan de slag.

De unieke E-Shifter van de Ranger biedt volledige controle over de versnellingsbak met 10 versnellingen, die samen met een elektronische parkeerrem zorgt voor een gestroomlijnder interieur.

Met een draaiknop om snel tussen verschillende rijmodi te schakelen, is de nieuwe Ranger ontworpen om nóg meer aan te kunnen.

De 360-gradencamera zorgt voor een optimaal zicht rondom je Ranger, zodat jij je kunt focussen op het avontuur dat voor je ligt.

Achterklep

Met een eenvoudig hef- en zakmechanisme, ingebouwde liniaal, klemvakken, bekerhouders en flesopener geeft de praktische nieuwe achterklep van de Ranger je meer mogelijkheden dan ooit..

Laadruimte

De laadruimte van de Ranger heeft een brede laadbak waar een europallet tussen de wielkasten past. De Ranger wordt ook geleverd met een geïntegreerd Cargo Management System en is verkrijgbaar met een optioneel 400 W stopcontact.

Klik op de foto's voor een vergroting

Interieur Ford Ranger
Ford Ranger 2018
 
3
 
sluiten