Home Over ons Onze klantbelofte
 

Onze klantbelofte

Waarom Smidts Autogroep

Dienstverlening boven verwachting. Dit is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Elke dag weer iets beter. Terwijl de autobranche verandert, blijven onze waarden steeds hetzelfde. En die zijn gericht op onze klanten. Want mobiliteit is mensenwerk. Wij willen het onze klanten zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken.

Dit doen wij met onze drie merkbeloften, de kernwaarden van onze organisatie.

Totale duidelijkheid geven

Eerlijkheid duurt het langst. Wij willen een duurzame relatie met onze klanten. Wij richten ons daarom op blije klanten. Daarom helpen wij u zoals u dat van ons verwacht. Open en eerlijk, zonder verrassingen achteraf.


Klantbelofte

Alles voor u regelen

Er is altijd een oplossing. Wij kijken dan ook naar wat wél kan. En zijn pas helemaal tevreden als u dat bent. Dat geeft ons de energie om alles uit ons vak en het beste uit onszelf te halen. Al sinds 1867.

Klantbelofte

Enthousiast over werk

Onze klanten zorgeloos laten rijden. Dat doen we graag. En bent u bij ons op locatie, willen wij u het zo plezierig mogelijk maken. Dit door enthousiast en betrokken te zijn! Naar onze klanten maar ook voor collega's en andere partijen waarmee we samenwerken.
 

 
3
 
sluiten