Nieuwe Ford Mustang 12 Oct, 2017

De iconische nieuwe Ford Mustang komt in 2018

Nieuwe Ford Mustang
De nieuwe Ford Mustang verdient de aandacht. De liefhebber van snelheid en elegantie kan nu zijn hart ophalen; hij komt er aan! Door zijn stoere exterieur met een nieuw ontworpen interieur kan je rekenen op bewonderende blikken als je aan komt rijden.

Brult op verzoek

Zelf kiezen wanneer je het kenmerkende geronk van jouw Mustang wilt horen? Met de unieke actieve uitlaat kun je zelf kiezen wanneer je je aanwezigheid bekend wilt maken. Je kunt het volume natuurlijk ook lager zetten als je door een stille buurt rijdt (GT).

Nieuwe Ford Mustang is de eerste auto waarbij bestuurders het volume van het motorgeluid kunnen programmeren voor verschillende tijdstippen. Dankzij “Good Neighbour-mode” kunnen eigenaren de kenmerkende brul van de Mustang instellen op een bescheiden roffel. Het idee is afkomstig van Ford-medewerker Steve von Foerster, wiens buren klaagden over zijn luidruchtige auto. Voor sommige mensen is er geen mooier geluid om de dag mee te beginnen dan het starten van de motor van een krachtige sportauto. Voor anderen, zoals de buren van Ford-medewerker Steve von Foerster, kan het een aanleiding zijn om de politie te bellen.

Vlijmscherp rijgedrag

Hard de bocht in en net zo hard de bocht weer uit, moeiteloos. Het MagneRide™ actieve ophangingssysteem geeft je in de nieuwe Mustang optimale controle. Dit systeem maakt gebruik van sensoren om alle vier de punten van het ophangingssysteem onafhankelijk van elkaar aan te passen. Je kunt dus vol vertrouwen en met volledige controle genieten van de rijsensatie.

Technologieën met een doel

Kies je kleuren en pas zelf de lay-out aan. De nieuwe Ford Mustang beschikt over een splinternieuw 12" digitaal instrumentenpaneel. En geniet elke keer als je gaat rijden van dezelfde persoonlijke aanpassingen, want MyMode onthoudt je voorkeursinstellingen.

De nieuwste handsfree-technologie

Belangrijke zaken regelen en tegelijkertijd gefocust op de weg? De Ford SYNC 3 met Apple CarPlay brengt infotainmentsystemen naar een hoger niveau. De technologie biedt je intuïtieve stembesturing van de belangrijkste functies, waaronder je telefoon, audio en navigatie. Daarnaast kun je met pinch- en swipe bewegingen het 8 inch touchscreen bedienen om op eenvoudige wijze te navigeren.

Kun je niet wachten en wens je nu al een Ford Mustang te rijden? Bekijk dan ons huidig aanbod.

 

 Aanbod Mustang

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten