De nieuwe Ford Ka + 09 Jun, 2016

De nieuwe Ford Ka +
Ford Europa heeft vandaag de nieuwe Ka+ onthuld, een compacte auto met een bijzonder ruim interieur. Naast de bestverkopende Fiesta is de Ka+ een aantrekkelijk nieuw alternatief binnen het assortiment compacte auto's van Ford voor klanten die op zoek zijn naar een ruime, kwalitatief hoogwaardige auto met een hoog uitrustingsniveau.
Ford Europa heeft vandaag de nieuwe Ka+ onthuld, een compacte auto met een bijzonder ruim interieur, een laag brandstofverbruik en een prettige rijdynamiek voor een scherpe prijs.

Naast de bestverkopende Fiesta is de Ka+ een aantrekkelijk nieuw alternatief binnen het assortiment compacte auto's van Ford voor klanten die op zoek zijn naar een ruime, kwalitatief hoogwaardige auto met een hoog uitrustingsniveau.

"Ford heeft een rijke geschiedenis wat betreft compacte auto's die praktisch en zuinig zijn, en veel rijplezier bieden", aldus Jim Farley, Executive Vice President en President voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij Ford Motor Company. "De Ka+ zet deze traditie voort met een wendbare rijdynamiek en een verrassend ruim interieur."

Opmerkelijk aan dit nieuwe model: 
  • Interieur van de Ka+ biedt ruimte aan vijf passagiers, met in deze klasse de meeste hoofdruimte en beenruimte achter
  • Nieuwe 1.2-liter Duratec-benzinemotor biedt pittige prestaties met een CO2-uitstoot van 110 g/km en brandstofverbruik van 4,8 l/100 km**
  • Europese Ka+ biedt meer wendbaarheid en prettige rijdynamiek; aandrijving en chassis zijn aangepast voor lager geluidsniveau en meer verfijning
  • Nieuwe Ford Ka+ per direct te bestellen vanaf € 12.995 of € 99 p/mnd met Ford Options

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten