Distributieriem vervangen Ford Focus

Distributieriem Ford Focus vervangen

Distributieriem van uw Ford Focus vervangen

Wanneer moet de distributieriem van uw Ford Focus vervangen worden?
De distributieriem van een Ford Focus wordt vaak preventief vervangen tijdens een onderhoudsbeurt na een bepaald aantal kilometers of een bepaald aantal jaar. Bij een Ford Focus is dit bij ongeveer 160.000km of 10 jaar (afhankelijk van uitvoering en bouwjaar). 

Wat moet er vervangen worden?
Meestal wordt de distributieriem per set vervangen omdat dit kostenefficiënter is. Vaak wordt tegelijkertijd ook de koelvloeistofpomp (waterpomp) en de koelvloeistof vervangen om dubbele reparatiekosten te voorkomen.

Wat kost het om een distributieriem te vervangen?
Heeft u een Ford Focus en wilt u weten wat een het kost om een distributieriem te vervangen? Bereken online wat de verwachte kosten zijn voor het vervangen van de distributieriem van uw Ford.

Wilt u een distributieriem laten vervangen of heeft u vragen? Neem contact op of kom langs in Groningen, Sappemeer, Tolbert of Roden. Wij helpen u graag.

Waarom een distributieriem vervangen bij Smidts Autogroep

Smidts Autogroep zorgt dat u veilig de weg op kunt. Bij het vervangen van een distributieriem, ontdekt de monteur vaak dat er meerdere onderdelen aan vervanging toe zijn. Voor deze extra reparaties zullen wij u altijd vooraf toestemming vragen. Dan informeren wij u en ontvangt u vooraf een prijsopgave.

✓ Alle automerken
✓ Gratis vervangend vervoer
✓ Garantie op onderdelen en arbeid
✓ Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten
✓ Tevredenheidscontrole achteraf

Geen Ford auto? Geen probleem!
Onze monteurs zijn opgeleid om onderhoud aan alle merken uit te voeren. Ook het vervangen van een distributieriem van vreemd merk is mogelijk. Uiteraard met garantie op arbeid en onderdelen!
 
3
 
sluiten