Ford APK

 

Ford APK keuring: goed gekeurd op weg

Is je Ford toe aan een APK keuring? Voor de APK kun je langskomen bij onze vestigingen: Boerhof Groningen, Boerhof Sappemeer, Auto Smidts Tolbert, Auto Smidts Roden of Auto Bolhuis Delfzijl. Plan direct online een werkplaatsafspraak of bel ons. 

  APK afspraak maken

De APK staat los van onderhoud aan uw auto. Tijdens onze APK keuring worden er geen andere werkzaamheden uitgevoerd. Bij de APK wordt jouw Ford getest op verkeersveiligheid, het mileu (uitstoot) en documentatie. Zijn extra werkzaamheden noodzakelijk om je Ford aan de APK keuringseisen te laten voldoen, dan nemen wij vooraf contact op voor een prijsopgave. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wat kost een APK keuring?

Onze APK-prijs is € 39,- en is inclusief BTW en afmelden voor benzine auto's. Dus géén extra kosten achteraf! Voor diesels is onze APK-prijs € 59,- (inclusief roetmeting/deeltjesteller). De APK keuring kun je combineren met een grote beurt of kleine beurt. De APK kost € 19,- als je het combineert met een onderhoudsbeurt voor een benzine auto en € 39,- voor een diesel auto.

Controleer de APK-datum van uw auto.
 
3
 
sluiten