Home Bedrijfswagens Nieuwe Transit Custom

Nieuwe Ford Transit Custom

Nieuwe Ford Transit Custom
 

De nieuwe Ford Transit Custom: Professioneel ontworpen. Deskundig gebouwd.

De nieuwe Ford Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe Transit Custom is uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is nog efficiënter en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Het resultaat is dat je neemt plaats achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit.

(Prijs excl. BTW/BPM en excl. afleveringskosten.)

v.a. € 31.550

Ook verkrijgbaar in hybride line-up

De nieuwe Transit Custom is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de geavanceerde 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen tot een vermogen van 185 pk en 415 Nm koppel ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan je specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Het voertuig is zelfs verkrijgbaar als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV) en plugin hybride (PHEV), om nog meer brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Traffic Sign Recognition

De nieuwe Transit Connect ziet wat jij misschien mist. Met de functionaliteit Traffic Sign Recognition herkent de custom permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of bord 'niet inhalen' wordt weergegeven op het instrumentenpaneel en verandert elke keer mee als je een nieuwe snelheidszone binnen rijdt.

Pre-Collision Assist 

Pre-Collision Assist detecteert en wijst je op langzamere voertuigen op jouw weg en mensen en voertuigen die de route van jouw auto zouden kunnen kruisen. Als je niet reageert, remt het systeem automatisch. Deze technologie is bedoeld om de ernst van ongelukken te beperken en ze indien mogelijk geheel te voorkomen. Het werkt bij snelheden tot 80 km/u (onder normale omstandigheden van auto en omgeving).

Trailer Sway Control

Gecontroleerd trekken met Trailer Sway Control. Dit registreert het schommelen of slingeren van jouw aanhangwagen en vermindert de snelheid van je voertuig, zodat je de controle terugkrijgt en het trekken van een aanhangwagen makkelijker wordt. Het systeem vertraagt het voertuig door het motorkoppel te verlagen en de remdruk op alle wielen geleidelijk te verhogen.

Eersteklas laadruimte

In de nieuwe Transit Custom kunnen eenvoudig panelen van 2 m x 1 m plat op de vloer of drie europallets worden vervoerd. Dankzij de handige en innovatieve doorlaadruimte passen er bovendien voorwerpen tot 3,4 m lang in (L2-versie), terwijl je de voorste passagiersstoelen nog gewoon kunt gebruiken. In totaal biedt de bestelauto met een laadschot een laadruimte van 6 kubieke meter. En dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1). De versie met de lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter. Hij heeft de breedste zijschuifdeur van alle voertuigen in zijn klasse. En de zijschuifdeuren zijn ook voorzien van een nieuw mechanisme waardoor ze veilig open blijven staan tijdens het laden.

De Transit Custom via Smidts Autogroep

Smidts Autogroep geeft vrijheid in de mogelijkheden voor organisaties. Wij helpen graag, of je nou een zelfstandige bent tot het MKB behoort of een groot wagenpark hebt (fleet & lease), onze bedrijfsadviseurs staan voor je klaar.

We bieden oplossingen op maat, waaronder volledig wagenparkbeheer en lease producten. Ook voor taxibedrijven, rijscholen & gemeenten.

Mijn wagenpark in beheer bij Smidts Autogroep?
✓ Advisering in inrichting van uw Ford bedrijfswagen
✓ Advisering in aankoop in een nieuwe of gebruikte Ford
✓ Eén aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit
✓ Advisering in betalingsmogelijkheden bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ford
✓ Wagenparkadvies voor uw Ford bedrijfswagens en personenauto’s
✓ Belettering op uw Ford bedrijfswagen
✓ Ook voor servicevraagstukken of schadeafhandeling kunt u terecht bij onze verkoopadviseurs

Klik op de foto's voor een vergroting

 
3
 
sluiten