Home Bedrijfswagens Nieuwe Transit Custom

De nieuwe Ford Transit Custom

Nieuwe Ford Transit Custom
 

De nieuwe Ford Transit Custom: Professioneel ontworpen. Deskundig gebouwd.

De nieuwe Ford Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe Transit Custom is uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is nog efficiënter en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Het resultaat is dat je neemt plaats achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit.

(Prijs excl. BTW/BPM en excl. afleveringskosten.)

v.a. € 32.420

Verkrijgbaar in Diesel, Hybride en volledig Elektrisch

Je mobiele kantoor

Maak van de Transit Custom je mobiele kantoor. Ford SYNC 4 biedt verbeterde connectiviteit dankzij een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, 13 inch touchscreen, spraakherkenning en live verkeersinformatie om je route effectiever te kunnen plannen. Slimme ontwerpaanvullingen zijn onder meer handige opbergruimte tussen de voorstoelen, extra USB-aansluitingen en een innovatief kantelbaar stuurwiel. Hiermee creëer je in je geparkeerde bestelwagen een bureau, ideaal voor je laptop of tijdens de lunch.
 

FORD PRO: Het brein achter de kracht

Meer dan een eenvoudige bestelwagen: de nieuwe Transit Custom is slechts één deel van een volledig geïntegreerde Ford Pro-oplossing. Ford Pro omvat een pakket intelligente softwaretoepassingen en tools voor wagenparkbeheer – zoals Ford Pro E-Telematics en FordPass Pro. Allemaal naadloos verbonden. Dit alles helpt om de inzetbaarheid van voertuigen te verhogen en de productiviteit van je bedrijf te maximaliseren.

De Transit Custom via Smidts Autogroep

Smidts Autogroep geeft vrijheid in de mogelijkheden voor organisaties. Wij helpen graag, of je nou een zelfstandige bent tot het MKB behoort of een groot wagenpark hebt (fleet & lease), onze bedrijfsadviseurs staan voor je klaar.

We bieden oplossingen op maat, waaronder volledig wagenparkbeheer en lease producten. Ook voor taxibedrijven, rijscholen & gemeenten.

Mijn wagenpark in beheer bij Smidts Autogroep?
✓ Advisering in inrichting van uw Ford bedrijfswagen
✓ Advisering in aankoop in een nieuwe of gebruikte Ford
✓ Eén aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit
✓ Advisering in betalingsmogelijkheden bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ford
✓ Wagenparkadvies voor uw Ford bedrijfswagens en personenauto’s
✓ Belettering op uw Ford bedrijfswagen
✓ Ook voor servicevraagstukken of schadeafhandeling kunt u terecht bij onze verkoopadviseurs

Klik op de foto's voor een vergroting

 
3
 
sluiten