Home Personenauto's Kuga Ford Kuga FAQ
 

Ford Kuga FAQ

Meest gestelde vragen over de Ford Kuga

De nieuwste generatie Kuga is uitgerust met de laatste Ford technologieën zoals  SYNC 3 met Voice Control en een 8-inch touchscreen. Als berijder van de auto kunt u door middel van stemgebruik, de navigatie, het entertainment- en het klimaatbeheerssysteem van de auto intuïtief te bedienen. Ook file parkeren wordt kinderlijk eenvoudig met Active Park Assist. Lees meer over de nieuwe Ford Kuga of bekijk hieronder de meest gestelde vragen over de Ford Kuga.


Wat kost een nieuwe Ford Kuga?
Bekijk de prijslijst van de Ford Kuga voor de verschillende uitvoeringen, opties en prijzen.
Wat kost een Ford Kuga per maand?
Wanneer u maandelijks wilt betalen voor uw nieuwe Ford Kuga zijn er verschillende mogelijkheden. Met Ford Options rijdt u al een nieuwe Ford Kuga vanaf € 219,-. Ford Options werkt met een aanbetaling en een slottermijn waarna de auto uw eigendom wordt. Wilt u zorgeloos rijden kies dan voor Ford Private Lease .
Wat is de wegenbelasting voor een Ford Kuga?
Wilt u weten wat u aan wegenbelasting moet betalen voor uw Ford Kuga. Maak dan een berekening op de website van de Belastingdienst . De Ford Kuga valt in de gewichtklasse 1451 - 1550.
Wat mag een Ford Kuga trekken?
Het trekgewicht van een Ford Kuga is afhankelijk van de uitvoering en motor. Bij een 120pk (benzine) is het trekgewicht 1800kg, bij 150pk (benzine) is het trekgewicht 2000kg. De 1.5 TDCI (diesel) heeft 1200kg trekgewicht en de 2.0 TDCI heeft 1900kg trekgewicht.
Hoeveel pk heeft een Ford Kuga?
De Ford Kuga is voorzien van 120 of 150pk. Bij een automaat is dit 182pk.
 
3
 
sluiten