Home Vacatures Eerste autotechnicus / Technisch Specialist

Vacature: Eerste Autotechnicus / Technisch Specialist

Vacature Eerste Autotechnicus met APK
 

Zowel voor vestiging Roden als vestiging Tolbert hebben wij een mooie vacature voor vast!

Past onze functie als Eerste Autotechnicus / Technisch Specialist goed bij jou?

Ben jij gek op auto’s en de bijbehorende techniek, heb je passende ervaring, een leergierige instelling en pak jij ook de complexe vraagstukken in de werkplaats met beide handen aan? EN wil jij vooral werken bij een kleine dealerorganisatie waar jij gewaardeerd wordt en jezelf kan blijven ontwikkelen? Dan pas jij in deze functie heel goed bij ons!

Als Eerste Autotechnicus / Technisch Specialist bij Smidts Autogroep ben je verantwoordelijk voor het allround uitvoeren van onderhoud, reparaties en apk keuringen aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens van het prachtige merk Ford. Dit zijn voertuigen van alle bouwjaren! In deze functie stel je tevens zowel mechanische als elektrische diagnoses en los je vervolgens deze (complexe) storingen op.
In deze afwisselende functie kunnen wij jou absoluut een mooie uitdaging bieden binnen een informeel en erg collegiaal team. Een ruime en nette werkplaats voorzien van moderne gereedschappen en apparatuur!

Wij zijn trots op onze medewerkers en bieden jou o.a. het volgende:

 • Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan bij een mensgerichte werkgever;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden door o.a. trainingen en cursussen alsmede doorgroeimogelijkheden;
 • Een goed salaris, boven marktconform;
 • Bij ons is oprecht een hele prettige en informele werksfeer binnen een professionele omgeving;
 • Goede pensioenregeling;
 • Je hebt inspraak in de aanschaf van gereedschap en apparatuur;
 • Gezellig bedrijfsuitjes alsmede een actieve en leuke personeelsvereniging;
 • EN wij willen graag een samenwerking voor lange tijd aangaan, daarom bieden wij bij bewezen ervaring meteen een onbepaalde tijd contract!

Smidts Autogroep bestaat al ruim 150 jaar!

Smidts bestaat sinds 1867 en is een echt familiebedrijf met een rijke Ford historie. Anno 2022 zijn wij met vier Ford vestigingen goed vertegenwoordigd in het noorden van Nederland. In 2022 zal ook nog onze nieuwe Ford vestiging in Assen geopend worden. Dienstverlening boven verwachting. Dat is onze ambitie, iets waar we dagelijks naartoe werken. Terwijl de autobranche verandert, blijven onze kernwaarden hetzelfde. En die zijn gericht op onze klanten en medewerkers. Want mobiliteit is mensenwerk. Wij willen het onze klanten zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken. Dit doen wij met onze drie merkbeloften, de kernwaarden van onze organisatie; ‘’Totale duidelijkheid geven’’, ‘’Alles voor u regelen’’ en ‘’Enthousiasme over het werk en passie voor ons vak’’. 

Naast onze huidige vier Ford vestigingen in Groningen, Tolbert, Roden en Sappemeer zijn wij ook officieel Nissan Dealer en ABS Schadeherstelbedrijf in Groningen en Profile Car & Tyrecentre in Roden en Sappemeer. Vanuit deze vestigingen zetten ruim 80 medewerkers zich dagelijks met veel plezier in binnen onze verkoop-, service- en klantgerichte organisatie. Wij verwelkomen je graag binnenkort in ons familiebedrijf als nieuwe collega!

Wij hebben natuurlijk enkele functiewensen voor jou als nieuwe collega:

 • Diploma Eerste Autotechnicus en/of Technisch Specialist personenauto’s;
 • Gezonde ambities om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Minimaal twee jaar recente ervaring in de functie bij een merkdealer of universeel autobedrijf;
 • Hele collegiale, kwaliteitsgerichte en servicegerichte instelling;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • En bij voorkeur een geldige APK -2 Bevoegdheid.

Tot binnenkort bij Auto Smidts Roden of Tolbert!

Wil jij graag bij ons komen werken? Stuur dan jouw CV naar: [email protected] of [email protected]

De werving & selectie is in samenwerking met Boudewijn Recruitment, zij nemen z.s.m. contact met je op voor een nadere kennismaking! Een motivatiebrief is niet nodig, dit komt goed tijdens een kop koffie en rondleiding door ons bedrijf.

Alle verstrekte informatie zal zeer vertrouwelijk worden behandeld en zal alleen worden gebruikt om persoonlijk contact met je op te kunnen nemen door Boudewijn Recruitment, namens Auto Smidts. Je verplicht je tot niets.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld evenals verdere publicatie zonder onze toestemming.

 
3
 
sluiten