Home Acties Overige acties Ford Zomercheck Bedrijfswagens

Ford Zomercheck Bedrijfswagens

Ford Zomer Check
 

Kom langs voor de zomercheck

Je Ford is een harde werker, net als jij. Gun hem daarom tijdens de zomervakantie ook een break: trakteer je Ford op de Ford Zomercheck voor slechts € 19,95 voordat de drukte opnieuw begint. Dan starten jullie straks samen in topvorm aan het nieuwe seizoen.

Een grondige check laat je niet alleen uitvoeren voor extra veiligheid, maar het helpt je ook om kosten te besparen. Door het tijdig herkennen van slijtage voorkom je onnodige en dure reparaties.

  Afspraak maken

 

Accessoires voor extra veiligheid

Wil jij je bedrijfswagen optimaal beveiligen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren graag in het optimaal beschermen van je kostbare lading.

Helaas worden bedrijfswagens steeds vaker doelwit van inbrekers. Beveilg dan ook je achterdeuren of klep tegen inbraak met bijvoorbeeld de Q-Tech SafeGuard. Deze is tevens een trekhaakslot, zodat je aanhangwagen niet losgekoppeld kan worden als je dit niet wilt. De schuif- of achterdeuren kun je extra beveiligen met een Saturn Evo Veiligheidsslot. Het mechanische slot bedien je in een handomdraai en blijft stevig op de deur zitten.

Kom bij ons langs of stel je vraag online middels het contactformulier.
  
3
 
sluiten