Home Acties Ford Puma met 1,9% rente

Ford Puma met 1,9% rente

 

Ford Puma met 1,9% rente Ford Options

Profiteer nu van de lage rente op de Ford Puma middels Ford Options. Ford Options hanteerd een aantrekkelijk laag rentepercentage over de gehele looptijd. Momenteel voor de Ford Puma slechts 1,9% rente (met uitzondering van de Connected uitvoering deze heeft 3,9% rente).

Let op: deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021.

Wat is Ford Options

Elke 2 of 3 jaar in een nieuwe Ford rijden? Het unieke Ford Options programma maakt het mogelijk. Wat zijn de kenmerken?

 Vast laag maandbedrag (Ford Puma vanaf € 199)

✓ Vast laag rentepercentage over de gehele looptijd

 De gegarandeerde restwaarde (TGMW) beschermt je tegen onverwachte waarde dalingen in de occasionmarkt

Flexibiliteit tijdens en aan het einde van het contract

 Je bent zelf verantwoordelijk voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering

 Alleen beschikbaar voor particuliere klanten

 Prijs is inclusief BTW

Na 2 of 3 jaar heb je drie opties

1. Vernieuwen
Na je looptijd kun je jouw Ford Puma weer inruilen voor een nieuwe Ford. Is bij inruil jouw Ford Puma meer waard dan de minimale gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan is het verschil voor jou. Dat bedrag kan je dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op jouw volgende nieuwe Ford.

2. Teruggeven
Als je besluit om jouw Ford terug te geven, dan wordt de conditie en het kilometrage beoordeeld. Je hoeft verder niks meer te betalen als de conditie van jouw auto en kilometrage volgende afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijf je nooit achter met een restschuld als de waarde van jouw auto onverwacht is gedaald. Je geeft de auto simpelweg terug aan Ford.

3. Houden
Wil je de Ford Puma na de looptijd houden? Geen probleem. Het enige wat je hoeft te betalen is de gegarandeerde minimum restwaarde (TGMW). Dat kan je in één keer doen of ook weer in maandelijkse termijnen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 Proefrit aanvragen

Rekenvoorbeeld Ford Options

Model Contante prijs Aanbetaling Totaal kredietbedrag Vaste debet rentevoet Jaarlijks kostenpercentage Duur overeenkomst Termijnbedrag p.m. Slottermijn Totaal te betalen bedrag
Puma € 24.765 € 7.595 € 17.170 3,9% 3,9% 36 mnd € 199 € 11.679 € 18.843
Puma Titanium € 28.095 € 8.564 € 19.531 1,9% 1,9% 36 mnd € 199 € 13.301 € 20.465
Ford Credit, handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. (ingeschreven in het register aangehouden door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12015032) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina. Smidts Autogroep treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV (04221001). Dit betreft geen advies, je dient zelf te bepalen of het door jouw gewenste krediet aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 31-03-2021.
actie
Onze vestigingen
Corona Update Smidts Autogroep
Onze werkplaatsen zijn geopend.
Onze showrooms zijn ook weer zonder afspraak geopend.
 
3
 
sluiten