Ford Mondeo

De nieuwe Ford Mondeo 2017

De nieuwe Ford Mondeo: dynamisch design

De Ford Mondeo heeft een dynamisch en stijlvol design, leverbaar als 4-deurs (alleen hybride), 5-deurs en Wagon. De nieuwe Ford Mondeo is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ook is de Mondeo in een aparte en uiterst luxe Vignale-lijn.

De Mondeo is verkrijgbaar vanaf € 35.915 (inclusief € 3.000 upgrade bonus).

Waar besteed jij de bonus van € 3.000 aan?
• Upgrade naar een luxere uitvoering
• Extra fabrieksopties
• Korting op de financiering via Ford Options
• Korting op het aankoopbedrag

De Upgrade Bonus geldt voor de volgende uitvoeringen van de Mondeo: St-Line, Vignale en hybride modellen.

v.a. € 35.915
Ford Options v.a. € 409 p/mnd

Ford Mondeo: ruimte en stijlvol

De Ford Mondeo is leverbaar in dverschillende uitvoeringen: ST Line, Titanium en Vignale. De Titanium en Viganle zijn ook verkrijgbaar in hybride.

Kies Hybride of Dieselmotor

Mondeo Wagon
De nieuwe Ford Mondeo is verkrijgbaar met een reeks krachtige en efficiënte motoren en tal van intelligente technologieën. Het resultaat: uitmuntende prestaties en een nauwkeurige besturing. Kies uit een hybride aandrijving met geavanceerde benzine- of dieselmotor, die allemaal het gewenste vermogen en de noodzakelijke efficiëntie leveren. In feite zorgt de combinatie van een slim design en geavanceerde technieken voor een uitstekende brandstofzuinigheid en een lage CO2-uitstoot, ongeacht de aandrijving die je kiest.

Liever een dieselmotor?

Kies dan een 2.0 TDCi met handgeschakelde 6-bak of 8-traps automaat met e-shifter. Beide zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor meer vermogen, koppel en zuinigheid, en voldoen aan de strenge Euro Stage 6.2-emissiewetgeving. De 2.0 TDCi levert 110 kW (150 pk), terwijl deze tegelijkertijd op het gebied van zuinigheid en lage uitstoot uitstekende prestaties levert.

Mondeo Hybride

Mondeo Hybride

Ford Mondeo Hybride
De Ford Mondeo is verkrijgbaar als geavanceerd Hyvrid Electric Vehicle (HEV). De Mondeo hybride combineert de voordelen van elektrisch- en benzinevermogen, waardoor je zuinig rijdt en opmerkelijke prestaties en rijgedrag ervaart. De hybride Mondeo uitvoeringen zijn standaard voorzien van een automatisch transmissie.

Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.
 
3
 
sluiten