Home Personenauto's Ford Mondeo Hybride

Ford Mondeo Hybride

Ford Mondeo Hybride
 

Maximale efficiëntie onderweg met de Mondeo Hybride

Kom langs in één van onze vestigingen en ontdek de Ford Mondeo Hybride.
v.a. € 35.400
Ford Options v.a. € 349 p/mnd

Interesse in een nieuwe Ford Mondeo? Bekijk dan de aantrekkelijke acties van dit moment.


★ Inruilpremie van € 1.000

Ontvang € 1.000 Inruilpremie op een nieuwe Ford Mondeo. Dit maakt het wel extra aantrekkelijk om een nieuwe Ford Mondeo aan te schaffen. Onze verkoopadviseurs vertellen hier graag meer over.  

★ Direct Rijden Premie € 2.000

Maak nu gebruik van nog eens € 2.000 Direct Rijden Premie. Dit komt nog bovenop de inruilpremie van € 1.000. De Direct Rijden Premie ontvang je op een Ford Mondeo uit voorraad. Hebben wij de juiste Mondeo niet op voorraad, bespreek dan je wensen met onze verkoopadviseurs om te zien wat er verder mogelijk is.

  Bekijk actie voorraad Mondeo


Bijtelling vanaf € 239 per maand

Bijtelling is de belasting die je moet betalen voor het privégebruik van je zakelijk ter beschikking gestelde auto. Het bedrag wordt berekend op basis van de C02 uitstoot en de fiscale waarde van de auto. Dit wordt bij jouw bruto maandsalaris opgeteld en vervolgens belast.

Bijtelling geldt alleen als je met je zakelijke auto privé meer dan 500 km per jaar rijdt. De bijtellingstarief voor de Ford Mondeo Hybride is 22%. De Titanium Hybride 4 deurs eCVT automaat heeft een CO2 emissie uitstoot van 96.

Zuinige 2.0-liter benzinemotor gecombineerd met de elektrische motor

Je rijdt effiecient en comfortabel in de Mondeo Hybride. Voor de kortere ritten kies je de elektrische motor met lichtgewicht lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh. Deze wordt nog efficiënter dankzij Regenerative Braking, waarmee tot wel 90% van de energie (die anders verloren gaat door de remwrijving) wordt opgevangen en gerecycled om de batterij weer op te laden. En ga je meer kilometers maken, dan kies je voor de krachtige en zuinige 2.0-liter benzinemotor.

Bijzonder voor de Wagon uitvoering is dat deze een trekgewicht heeft van maximaal 750kg. Optioneel is er een elektrisch wegklapbare trekhaak leverbaar op de Wagon.

Minder brandstof en beter voor het milieu

De Mondeo Hybride is ontworpen voor een lagere uitstoot. Dankzij geavanceerd design en slimme techniek haal je het meeste uit de benzine- en elektrische aandrijving, doordat hij automatisch van benzine naar elektrisch overschakelt. Zo heb je een geweldige rijervaring en toch een gecombineerd laag brandstofverbruik.

Foto's

Officieel FordDealer
met vier vestigingen inclusief FordStore in Groningen.
 
3
 
sluiten