Ontdek de Ford Fiesta
Vanaf € 18.485
Proefrit aanvragen
 

Nieuwe Ford Fiesta EcoBoost Hybrid

De Ford EcoBoost Hybrid-motor maakt de wendbare Fiesta ongekend efficiënt

Aanbiedingen

Ford Fiesta uit voorraad
Koop een nieuwe Ford Fiesta uit voorraad en profiteer van Voorraad Voordeel tot € 1.500. Bekijk hier onze voorraad Ford Fiesta.
Ford Fiesta Private Lease
Rijd al een Fiesta vanaf € 279 per maand. Stel je eigen Fiesta samen of bekijk hier onze voorraad Private Lease Ford Fiesta.
Nu vanaf slechts 1,9% Rente

Rijd een nieuwe Ford Fiesta vanaf € 189 per maand met een aantrekkelijke rente van 1,9% over de gehele looptijd.

Fiesta Zakelijk leasen
De nieuwe Ford Fiesta nu met zakelijke lease vanaf € 309. De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs: dat is Ford Full Operational Lease.
Fiesta Hybrid Bonus

Kies je voor een nieuwe Fiesta EcoBoost Hybrid, dan krijg je nu maar liefst € 500 Hybrid Bonus. Neem contact met op ons voor meer informatie.

Ontdek de Ford Fiesta

Rijeigenschappen

Bekijk meer tutorials
Brochure/ Prijslijst
download de brochure en/of prijslijst van de Ford Fiesta.

De nieuwe generatie Ford Fiesta is helemaal opnieuw uitgevonden

Comfort en gemak

Als slimme technologieën bij je thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in jouw auto doen? Dat is precies waarom de Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om jouw leven makkelijker te maken, met B&O om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Ben je er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kan wensen.

Ga voor handsfree met SYNC 3
Ford SYNC 3 helpt je verbonden te blijven. Bedien je telefoon, muziek en navigatie met natuurlijke spraakopdrachten. Gebruik de FordPass-app om bestemmingen van je smartphone rechtstreeks naar de navigatie van je auto te sturen. Dankzij kaartupdates via de ether en Live Traffic-informatie past je route zich automatisch aan op basis van de verkeersomstandigheden. Het systeem heeft een 8 inch kleurentouchscreen met druk- en veegbewegingen voor een intuïtieve bediening. Het maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto.

Ford Fiesta Gallery 1
Ford Fiesta Gallery 3
Ford Fiesta Gallery 4
Ford Fiesta Gallery 5
Ford Fiesta Gallery 6
 
 
 
 
3
 
sluiten