Home Acties Overige acties

Overige acties

Ford Bouwvak Check voor € 19,95

Een grondige check doe je niet alleen voor extra veiligheid, maar het helpt je ook om kosten te besparen. Door het tijdig herkennen van slijtage voorkom je immers onnodige en dure reparaties. 

Win een vakantie t.w.v € 1.000,-
Maak nu een werkplaatsafspraak en u maakt automatisch kans op een vakantie van Vacanceselect t.w.v. € 1.000,- inclusief een Ford leenauto en tankpas!*
Ford Zomer Check
Ga de zomer met een frisse auto tegemoet en kies voor de Ford Zomer Check. Voor slechts € 19,95 wordt uw Ford gecontroleerd op 16 vitale punten. Nu met gratis wasbeurt!
Private Lease Acties
Wilt u een gloednieuwe Ford privé leasen voor een vast bedrag per maand. Bekijk dan onze Private Lease acties.
1% rente met Ford Options
Financier uw nieuwe Ford tegen slechts 1% rente. Zo rijdt u bijvoorbeeld al een KA+ vanaf € 109,- per maand.
Gratis Airco Controle
Een goede airco zorgt er voor dat u dat u fris achter het stuur zit. Twijfelt u of uw airco nog goed werkt? Kom dan bij ons langs voor een gratis airco controle!
5,9% rente op uw occasion
Financier uw occasion tegen slechts 5,9% rente!
Transit Voordeel
Kies uw droom op wielen. U profiteert nu van extra voordeel! 
Ford KA+

Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford KA+. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford KA+ acties!

Ford Fiesta
Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford Fiesta. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford Fiesta acties!
Ford Focus
Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford Focus. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford Focus acties!
Ford B-MAX
Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford B-MAX. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford B-MAX acties!
Ford C-MAX
Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford C-MAX. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford C-MAX acties!
Ford EcoSport
Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford EcoSport. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford EcoSport acties!
Ford Kuga
Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford Kuga. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford Kuga acties!
Ford Mondeo
Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford Mondeo. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford Mondeo acties!
Ford S-MAX
Bespaar op aanschaf van een nieuwe Ford S-MAX. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford S-MAX acties!
Transit Courier
Bespaar op een nieuwe Ford Transit Courier. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford Transit Courier acties!
Transit Connect
Bespaar op een nieuwe Ford Transit Connect. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford Transit Connect acties!
Transit Custom
Bespaar op een nieuwe Ford Transit Custom. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford Transit Custom acties!
Transit
Bespaar op een nieuwe Ford Transit Bestelwagen. Profiteer van voordeel op onze voorraad modellen. Bekijk hier onze Ford Transit acties!